MYKO AKTUEL GAMING E GIRMEYIN EMEK VERIYORSUN SONRA DUPE DIYE BANLIOR INSANLARI

AAAA

• AAAA

Kullanılan: 0 0.0%
  • AAAAA

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Konu Yazar

empire5

Member
Ocak
254
1
Selamun aleykum arkadaslar aktüel gamıng e gırmeyın emek verıp lwl kasıyorsun

Sonra dupe dıye senı banlıyor Anlıyacagınız 15 16 YASINDAKI BEBE ACMIS BIR SERVAR

ISTE ITEM YAPINCA SAGLAM OLUNCA DUPE DIYIP BANLIYOR

BEN SIZIN EMEKLERINIZ ICIN DIYORUM ISTEYEN GIRSIN AMA EMEK VERIP SONRA DUPE DERLER BAN YERSINIZ BENDEN DEMESI

Bir kere yazıcam bir daha yazmicam. Gelip düzgün oyun oynamassan banlanırsın. Banlandın geldin tekrar dil döktün hadi açalım dedik sonra gene değişik hareketler yaptın gene banlandın bu kadar. Muhattap olmaya gerek yok başka serverlar da takıl kardeşim hadi.

ULAN ADMIN KENDIN DUPE YAPIORSUN MILLET DUPE YAPIOR SANA OKADAR YAZI YAZDIK TABI ARKADASIN YA ADAMLAR BISEY DEMIORSUN SONRA DUPE DIYORSUN SEN ONCE KENDI ARKADASLARINI BANLA

officaldede aynisi olucak item dizersin sen yalamalarin cok nede olsa servarinda mayko servar herkeste 9 item glas belt wp 1 eme 1 ne bicim mayko servar arkadaslarina yardim et sen

Son düzenleme:
server da eventlar full drop exp money her resette bosslar çıkıyor boş konuşma işim gücüm yok bide millete item mi vericem

YAW BIRAK SIMDI YEME MILLETI KANDIRMA

ARKADASLARINA VWRMEYE DEWAM ET DOKAYA SEN ADAM DUPE YAPAR SEZO DUPE YAPAR BISEY YOK BENIM ELEMANLARDAN YAPINCA BANNED DEMI HELAL OLSUN

Geri
Üst Alt