Aliyeni v1 Ardream Database ( BöyLe Ardream db İlk Defa ) Tek KeLime iLe Kur Gör !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karbon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Aliyeni v1 Ardream Database ( BöyLe Ardream db İlk Defa ) Tek KeLime iLe Kur G

ama link kırık bide başlangıç falan sorunluymş teşekkür fln yok.
Sanada Lafım Var => oLm sen Salakmsın Yoksa Biri bana Ana baca Kaysın Diyemi Yapıyon ? ; Dediğine bak: ( link kırık ) => Birde Database Editör oLcak uLan varya .... Sizin ben .... Neyse.. Databaseyi Alıp Başlangıcı Değiştirmeyi Denesen Kendini geLiştirceğin Yerde Salak salak Laflar Yapıyorsun ! Link Kırık felan deiL Uyuz İnsan. Çakma Editör Sizden Bi Bok oLMaz Valalhi PayLaşım Yapanda Kabahat.. ( Bu arada Senin Yapacagın Teşekkürden Hayır GeLmez.)

Son düzenleme:
Cevap: Aliyeni v1 Ardream Database ( BöyLe Ardream db İlk Defa ) Tek KeLime iLe Kur G

HakLısın arkadaşım ardreama Shell işi oLMAZ ANCAK Ben BaşLangıcı Shell Demiyorumki Valkyrie Olması Gerek %100 Valykrie + Kasada İTemLer.. ( Hem BaşLangıc Ayarlaması Sorun DeiL TABLES/Baslangic Silin başka db den Export Edin Olur db de Sorun yoktur. ) Yorumlar için TeşekkürLer
Tmm kardeş db de sorun yok ;) ama başlangıc itemleri andreama göre ters kacıo sadece isteğim db gercekten güzel ama şu valkry ve shelleri kaldırıp yerine chitin +8 set koysan bu uniq takıları kaldırıpta yerine (iron nec ve iron belt olmamak üzere ) diğer takıların +0 veya +1 koysan süper olur bence ;) o zaman db gercekten tutulur

Lan paylaşım yapıyosun bari adam akıllı kontrol ederek gözden geçirerek yap ki teşekkür al.. baslangıc itemi shell koymus allahım yaa ardreamda shell takar millet artık...:S Kral0028 Sana Katılıyorum kardeşim.!
Kardeş tmm doğruda şimdi adamında emeğine en azından saygısızlık etmeyelim uğraşmış cabalamış yapmış bizede onun bazı hataları düzeltmek kalır bildirelim ki ileride daha iyi db ler yapıp koysun ;)

databasede keylog var indirmeyin sakın....

başlangıç itemi editlemede ne var tek sorun o olsun başlangıcı editliyemiyosanız sw kurmayın zaten

Serverda FS - Shell var :S

saqol kardeşim cok guzel bir db tam aradıgım gibi

++++++++++++++++++++++++

arkadaşım madem db yapıyorsun SOrunlu bu database Humanlar Ne Andream Gidiyor Nede Çıkabılıor

databasede keylog var indirmeyin sakın....
<= Sana Ana Baca Kaycam Yakında BeqLe.. Kimseyi Kıştırtma Güvenmiyorsan Db ye indirme Seviyesiz BenCil İnsan. Foruma Yeni Kayıt oLup Yorumu Herkez Yapar. Databasede Size Zarrar vericek birşey varsa Atarım Kendimi Ucurumdan. Sadece başlangıclarda sorun varıdr. Onuda Değiştiremem Diyen varsa Hiç Laf yapmasın..

arkadaşım madem db yapıyorsun SOrunlu bu database Humanlar Ne Andream Gidiyor Nede Çıkabılıor
İndirme Kardeşim Bu BenciL Yorumlarınız İçin DB PayLaşmıyorum Artık.!! Bu databasedeki Fark'ı Kimse Anlamamış Anlasanız YorumLardan Belli oLurdu.. KONU SİLİNİRSE SEVİNİRİM.

başlangıç itemi editlemede ne var tek sorun o olsun başlangıcı editliyemiyosanız sw kurmayın zaten
Aynen HakLsın Kardeşim. Herkez Hazır İstiyor Bişiyinide Siz yapıverin Sonuçta Kendiniz İÇİN Kullancaksınız. Başlangıcları Değiştiremiyorum Diyen Foruma biLe Girmesin.

Şunuda Yazmadan Duramıcam.. Pek Fazla Birşey PayLaşmam Ancak İnsan Gibi Emeğe Saygı Duysanız NeLer PayLaşabiLeceğimizi HayaL BiLe Edemessiniz.. Bunlar Hikaye..

+++++++++++++++++++++++ Kardeşim

dbyi düzgün editle tüm buglar duruyor !

Sorun war :S Linkte Kardes yenilersen iyi oLur

Upload.gen.tr Upload edmiştim. Site acılırsa indirirn. Yakında Cok farKLı Bir Database PayLaşıcam!

Bi Yorumu Çok Görmeyin Girip İndirmesi Herkez Bilir! [ EmeĞe Saygı Duyulmaması Bizi Delirtiyor ANA BACA SÖVDÜRCEKSİNİZ ]​
HADDİNİ BİL ARKADAS :@

Bi Yorumu Çok Görmeyin Girip İndirmesi Herkez Bilir! [ EmeĞe Saygı Duyulmaması Bizi Delirtiyor ANA BACA SÖVDÜRCEKSİNİZ ]​
HADDİNİ BİL ARKADAS :@
Haddimi Bildiğim İçin adam Gibi Söylüyorum Yoksa Şimdi Herşeyi Söylemiştim. Zaten Paylaşılan Şeylere bidaha Paylaşmadan Password deilde Özel Şifreliyecem Ozaman Gercekten lazım oLanlar msn den isticek şifresini.

Geri
Üst Alt