ALLAH RIZASI İÇİN Yardım edin :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceza31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ceza31

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
90
0
Arkadaslar Arkadaşın Ardream Serveri Var Ama Ardreamda Kim Kimi Kesmiş Aşşağıda Yazmıyor Kod Vb Olan Varsa Paylaşabilirmi

Cevap: ALLAH RIZASI İÇİN Yardım edin :(

teşekkür ederim kardeşim eywallah bide bi adam var serverda 600k np kasıo bianda nası oluo bi açıkmı var swde

walla kardeş senden allah razı olsun ne diyeyim teşekkür ederim :)

öyle söyleme kardeş bu devirde karşılıksız yardım edenler çok az hatta yok gibi :S

Birde Son Bişey Rahatsız Etmiyorsam Acaba Czye giriş bende 63 level üstü diyor bunu nasıl düşürebilirim mesela 57 levele ?

Birde Son Bişey Rahatsız Etmiyorsam Acaba Czye giriş bende 63 level üstü diyor bunu nasıl düşürebilirim mesela 57 levele ?

Son düzenleme:

öyle söyleme kardeş bu devirde karşılıksız yardım edenler çok az hatta yok gibi :S

onu bende tam anlamıyorum ama suna bı bak ıstersen

yapabılırsen arastır yaparsın kesın

gateden olmasada npc ıle gıderler

1.K_NPC'ye Npc eklenir
2.Sonra Lufersona ve Emc gate yanına kordinatları belirlenir (K_NPCPOS)
3.Evt'ler düzenlenir.Gidiş için Level Kontrölü yaptırılır
4.CZ Gate'den Kaldırılır[Kapatılır]

Geri
Üst Alt