Aman Tanrım Bıktım ARTIK.Oyunda Bılgısayarım Cok Kasıyor Diyenler [İÇERİ]

Konu Yazar

dalayumsaa12

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ara
72
0
Bu Sorunlarla Bende KarsıLastım Arkadaslar Bılgısayarım Cok Guzel Ama Genede Bıraz Kasıor Oyuna Gec Gırıyorum Dıyenler Sıze Basıt 1 kaç Yontem Solıyecegım.!
>1. BASLAT-PROGRAMLAR-DONATILAR-SISTEM ARACLARI-DİSK BİRLEŞTİRİCİSİ..Diskinizi Birleştirin
>2.Bılgısayarınızdan Kullanmadıgınız Programları Sılın...
>3.BILGISAYARIM-OZELIKLER-GELİŞMİŞ-EN USTTEKI AYARLAR-En Iyı Performans Icın Ayarla..Butonunu secmenız..
>4.Dısk Bırlestıkden Ve Programlarınızı Kaldırdıkdan Sonra PC RESETLEYIN.!
UMARIM BUNDAN SONRA KASMAS:)BEN BOLE YAPIORUM HER GUN YATARKEN VE COK GUZEL OYUNUMU OYNUYORUM.

ARKADASLAR YARDIMCI OLMUSSAM NE MUTLU BANA.
Azcık Emege Saygınız Varsa LUTFEN + REP PLZ.!

Cevap: Aman Tanrım Bıktım ARTIK.Oyunda Bılgısayarım Cok Kasıyor Diyenler [İÇERİ]

Teşekkürler

Cevap: Aman Tanrım Bıktım ARTIK.Oyunda Bılgısayarım Cok Kasıyor Diyenler [İÇERİ]

çok verildi bea :( saol gene de gerçi ama bunlar pekde öle engelliyo sayılmaz .

Bu cok gereksİz bİsey pc nİn parcalarini bozmaktan baska bİsey yapmaz bu acikcasi en kÖtÜ İhtİmalle gİder 256mb 128 bİt agp x8 ekran kartlari var 56 dolar cİvari alin bunu kasma sorunu gecer bÖle yÖntemlere basvurmayin mÜmkÜn oldugunca donanim degİsİklİĞİ İle ÇÖzmeye calisin

Arkadasıma da yanı sıra katılıyorum acıkcası.ama bu teknıkler pc nın performansı artırıor ve boylece pc de ekran kartı bıraz daha hızlı calısıor boylece bırazda olsa kasmak azalıyor..

Iyı Bır ekran kartı Ve ram Yukseltmek Sorununuzun % 100 Couzumudur.!

1 gb ram , 256 ekran kartım var
Hdd neredeyse boş
performance en iyiye ayarlı
disk zaten birleşik
0 virüs var
yeni formatladım, xp sp2
gereksiz program yok sadece nod32 ve deepfreze ve ko var
ama gene de oyuna 1 dkda giriyor, oyunda nova atılınca donuyor
2 ay oncesıne kadar hıcbır sorunum yoktu, bırden bıre oldu,
hala cözüm bulamadım

Dostum Aynen Aynı Pc Benımde Vr 1 gb ekran akrtı aldım 1 gb de ram var ekran kartı 64 bıt ama genede nova fılan atılınca kasıor.
Sana Cozum Onereyım 512 mb 128 Bıt bı nvıdıa veya ATI ekran kartı almanı Tavsıye Ederım Ekran Kartının Varkasını Yazarsan Sana Yardımcı Olmaya Calısırım

geforce 6900
ya ben clientle alakalı oldugunu düşünüyorum, daha ağır oyunlarda kasmıyor knight gibi basit bir oyunda kasıyor
ekran kartından olsa eskıden de kasardı

aman tanrım :D

Paylaşım için ty

1 gb ram , 256 ekran kartım var
Hdd neredeyse boş
performance en iyiye ayarlı
disk zaten birleşik
0 virüs var
yeni formatladım, xp sp2
gereksiz program yok sadece nod32 ve deepfreze ve ko var
ama gene de oyuna 1 dkda giriyor, oyunda nova atılınca donuyor
2 ay oncesıne kadar hıcbır sorunum yoktu, bırden bıre oldu,
hala cözüm bulamadım

Bak kardeş sorunun şunlar;
1.) Clientin çok büyük kasma yapabilir. ( KoMaste r clienti öyle )
2.) NOD32 vb. anti-virüs programları pc yi kasar. ( Pek etkilemez ama kasar )
3.) En olabilecek sorunun şu; Format CD' n korsan cd yada format cd deki dosyalar eksik. Başıma geldiğinden biliyorum.

Sana bi tavsiye, götür tanıdığın bir pc ciye formatını atsın tertemiz yapsın pc yi içindeki her bişeyi temizlesin. Versin bak bakalım o zaman kasıyormu :)

Bak kardeş sorunun şunlar;
1.) Clientin çok büyük kasma yapabilir. ( KoMaste r clienti öyle )
2.) NOD32 vb. anti-virüs programları pc yi kasar. ( Pek etkilemez ama kasar )
3.) En olabilecek sorunun şu; Format CD' n korsan cd yada format cd deki dosyalar eksik. Başıma geldiğinden biliyorum.

Sana bi tavsiye, götür tanıdığın bir pc ciye formatını atsın tertemiz yapsın pc yi içindeki her bişeyi temizlesin. Versin bak bakalım o zaman kasıyormu :)

ko masterın clıentını kullanıyorum, ama orginal kurulumlu 333mblık myko clientinde de aynı sorun oluyor
nod32 kapalı gırıyorum hep
bir önceki formatımı acaip wirüslerden formatla temızleyemedıgımden pc ciye formatlatmıstım gene aynı gene aynı :(

benim pcnin özellikleri düşük olmasına rağmen eskiden usko ve privatı çok iyi gayet kasmadan oynayabiliyorum ama daha sonra kasmaya başladı pc oyuna girince değil normal pcnin kendisi kasmaya başladı yavaşladı format attık yine aynı private oynarken de kasıyor bi yardım edebilirmisniz..
Pcnin özellikleri
256 mb. Ram
64 mb Ekran kartı na rağmen gayet hızlı çalışıyordu böle devam ederse ram ve ekran kartı alıcam.

Geri
Üst Alt