MYKO ANCIENT MYKO - NOSTALGIS | RE-LAUNCH | OFFICIAL : 09.04.2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Size yeni arkadaşlar ya da yeni klan arkadaşları öğeleri borçlanma korkmaya gerek yok. kiralama sistemi ile, bir zamanlar kiralama süresi sona geri han hostes öğeyi alacaksınız.

2q1b5fb.png

Breth ve Piana bölgelerini bilmiyor musunuz? Canavarlarin nerede olduklarini ve onları nasil bulacaginizi unuttunuz mu?

Yardim yöneticisi sayesinde bazi seçilmiş bölgelere gidebilirsiniz! Premium üyesi değilseniz eğer, bu size 20.000 coinse mal olucaktir fakat yinede bu yardim yöneticisiyle gidemeyeceğiniz birçok bölge vardir.

2wc2rmv.png

Merhaba arkadaşlar. Bu mesajı eski Knight Online'ı özleyenler için yazmak istiyorum. Bu oyunu 10 yıldır severek oynuyorum. Ko-Cuce profilime baktığınızda bile bu hesabımı 2021'da açmış olduğumu göreceksiniz. Bu zaman zarfı içinde her türlü oyunu oynamışımdır, ciddi anlamda, fakat bu oyundan aldığım keyifi hiç bir oyundan alamadım. Zaten efsane ortalama 6-7 sene sürdü. Altın çağı diyebileceğimiz zamanları 2005-2021 zamanlarıydı malumunuz. Sonra herkes private server'lara yöneldi, bir kaç tane vardı zaten, eskiden şimdiki gibi çoluk çocuğun elinde oyuncak değildi bu işler. Myko vardı mesela. Myko, bir server'ın ismiydi. Onu oynadığım günleri hatırlıyorum. Eski Knight Online'ı hatırlıyorum. Mükemmel hatıralar bıraktı bende, hepimizde kuşkusuz. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Eğlendik dibine kadar. Sadece oyun oynuyorduk ve müthiş zevk alıyorduk, her saniyesinden hem de. Bu zamana kadar geçen süre içinde de bir çok Private Server oynadım, çoğuna girip çıkmam 10 dakikayı bile bulmadı. Ama bu oyun, şu ana kadar gördüğüm en kaliteli, en güzel ve en profesyonel oyun. Eski Knight Online günlerini bize geri getireceğinden neredeyse %100 eminim. Zaten oyunun sahipleri yabancı. Oyuna girdiğimde düşündüğüm ilk şey gerçekten, bu adamlar bu işi biliyor, oldu. Bu yüzden güvenim ekstra tam, her konuda. Çok samimi bir ortam olacağını hissediyorum. Eski günleri özleyen kişiler kesinlikle şans vermeliler. Muhakkak arkadaşlarınıza tavsiye etmenizi de öneririm, kalabalık olalım.

Sadece bu oyunu oynayacak olan tüm arkadaşlara bir şey hatırlatarak bir ricada bulunmak istiyorum. Knight Online'ı biz Türkler bitirdik, batırdık. Bizim yüzümüzden öldü oyun. Bu herkesin bildiği bir gerçek. Türk bir firma tarafından yönetilen oyunun şu anki hali ortada zaten, sanırım tüm bunları en başından anlatmaya gerek yok. Ricam da şu ki, hazır bu oyun gerçekten işinin ehli yabancı insanlar tarafından yönetiliyor ve Türkçe destek dahi veriliyor, gelin hep birlikte bu sefer adam gibi oynayalım. Bari bunu batırmayalım. Bir çok yabancı dil konuşan insanlar da olacak. Mükemmel bir fırsat olacak eskiyi arayan insanlar için. Eski zamanlardan kastım, oyunun popülerleşmeye başladığı ama oyunu asıl batıran çocukların oyunu henüz keşfetmediği güzel zamanlar. Sanıyorum ki siz ne demek istediğimi anladınız.

Oyunu elbette kötüleyen bir çok kişi olacaktır, çoluk çocuk her zaman olacaktır. Çekemeyenler, çamur atanlar her zaman olacaktır. Sadece kulak asmayın ve gelin, bir şans verin. Bırakın diğerleri 1 ay sonra kapanan editli homekolarda, 2000'li versiyonlu pk serverlarda takılsınlar.

Ben oyunda Karus Warrior olarak oynayacağım. Bir takımım yok, bir iddaam yok, bir hedefim de yok. Sadece oyunun zevkini ala ala oynayacağım. İsteyenler Mawendir pm atarak ulaşabilirler, tanışırız, muhabbet ederiz. Birlikte oynarız. Bence pişman olmayacağız.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, yarın görüşmek üzere!

Son düzenleme:
Geri dönüşünüz için teşekkürler medcezir, çok iyi dediniz.

Beta saat 20:00'da açılıyor.

Saygilar.

Beta sürecince, beklenmeyen bir şekilde clientin parçalanmasina sebep olabilecek olan bazi farkli şeyleri test edeceğiz, ancak bizlerde problemleri hemen çözmek için buradayız. Bulduğunuz buglari bize iletirseniz çok seviniriz, biz de bu sorunları mümkün olduğunca hizli bir sekilde çözeceğiz.

Beta sürecinde bazi farkli arttirmalar alacaksiniz, en önemliside bu Beta süresince çok eğleneceğiz.

Clienti buradan indirebilirsiniz.
http://forum.ancientmyko.com/topic/19-client-download/

Buradan kayit olabilirsiniz.
http://ancientmyko.com/Home/Register

29ur281.png

Beta şuan açık - Herkese bol şans! Lütfen bulduğunuz buglari bize bildirin.

Başarılı bir şekilde Beta'yi açtik! Oyuncularımızın bize bildirdiği birkaç bug var ve bu buglari gecelek restartta çözmüş olacagiz.

Lunar War saat 20:00 GMT+1 'de başlayacak.

Geri
Üst Alt