Ardream AndreamOnline.Com Beta: 12.04.2021 Offical: 19.04.2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Unicef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen nesin ve kimsin? Sal yarali baliklari gitsin, misina artik cok gergin

Ama hak ettigimi dusundugumde hic de adil degilki

Ben ha gayret cabalasam da anlatmaya,oldu olanlar.Koydum omzuma yuklerimi ve yagmur arttirdi siddetini.

Heyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.cizgili yollara dustum.

En dibini ancak senin bildigin o dipsiz kuyu, defol git simdi rahat uyu

Bilemedim kac yolu var? Ama var.Heyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.

simdilik kendime verdigim sozleri tutuyorum siki siki peki ya sonra?Bu ne zor bi dosya, Bitmeyen derin hasret ve gecmeyen zaman,sen ne kolay bir kararsinSen nesin ve kimsin? Sal yarali baliklari gitsin, misina artik cok gKendimi kac parcaya boldugumu gordum.erginKoydum omzuma yuklerimi ve yagmur arttirdi siddetini.

Heyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.icimden ayrilik sarkilari bestelerim vHep anlatirdi sevdiklerim; "boyleyken boyle olur".Soz soylenir goz dolar, Haziranlar subat olur!e soylerim.

o ara dusundum.Ben deli dolu biriyim, ama su an sadece doluyum,simdilik kendimBeni arayan orda bulur, sozun bittigi yerde bekliyorum.e verdigim sozleri tutuyorum siki siki peki ya sonra?

Ama galiba, butun bu olanlara dayanamam, ama hazirim

Ya biriktirdigim onca yarinlik, ben yarimken yarinla bu gun arasinda nedir farklilik?

ihtimallerimi dusunurum ve ihmallerimi yoklarim,

Heyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.

Kendimi ucurumlara surdugumu gordum.

Ama her yeni gun eskidi, yarin baktim ki hep ordayim, ayni noktalardayim, ortada Sen giderken adimlarini sayarimkalmis ortalik kisiyim.

sensiz yerim yurdum yokmus gibi ben diyarsiz

Bu ikilemlerin arkasinda cok sey var

Geri
Üst Alt