Ardream AndreamOnline.Com Beta: 12.04.2021 Offical: 19.04.2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Unicef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ne zor bi dosya, sen ne kolay bir kararsin

Ama galiba, butun bu olanlara dayanamam, ama hazirim

Sanki sen bir avci, bense infilak eden keklik

Ben ha gayret cabalasam da anlatmaya,oldu olanlar.

simdilik basi bosum ama kaybolmus degilim de peki ya sonra?AmHNasil anlatsam anlarlar?ic bir sey bir neden degilki,a hak ettigimi dusundugumde hic de adil degilkiKendimi kac parcaya boldugumu gordum.sensiz yerim yurdum yokmus gibi ben diyarsiz

Heyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.DusledigimVe en guzeli unuttum, defalarca ladim kendimi, her yeni gun icin dusten dustumuzerime umudumu orttum..Hic bir sey bir neden degilki,Butun bu olanlara dayanamam, ama madem oyle hazirim.

En dibini ancak senin bildigin o dipsiz kuyu, defol git simdi rahat uyuVakit durdu, bu aci beni bihtimallerimi dusunurum ve ihmallerimi yoklarim,ogdu, bittim simdilik.Gonlu bir hayli kirik, yapayaKendimi kac parcaya bolduguDusuruldum kalktim yine yurudum.mu gordum.lniz, bombos bir yolum (beenn)Heyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.

Sen nesin ve kimsin? Sal yarali baliklari gitsin, misina artik cok gergin

simdilik basi bosum ama kaybolmus degilim de peki ya sonra?

Koydum omzuma yuklerimi ve yagmur arttirdi siddetiniister istemez her seyim sende rehin.cizgili yYagmurun uzerine yurudum,sondum bir mum gibi oldum.ollara dustum.Bir tek ozlemleri deviremedim su ince bileklerimle, geriye KendiHeyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.mi ucurumlara surdugumu gordum.kalan herseyi yiktim, fena yaptimYa biriktirdigim onca yarincizgili yollara dustum.lik, ben yarimken yarinla bu gun arasinda nedir farklilik?

En dibini ancak senin bildigin o dipsiz kuyu, defol git simdi Yurudum...rahat uyu

Ben deli dolu biriyim, ama su an sadece doluyum,

icimden ayrilik sarkilari bestelerim ve soylerim.Dusledigim dusten dustum.

Geri
Üst Alt