HomeKO ANKET ICIN KONUYU INCELER MISINIZ ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan krdl4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krdl4

Member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar v.1299 Project. Server açicam
İstediginiz db yi yorum olarak atar mısınız.
Boş beleş bi server açmiyacagim harbi hakkiyla açilacak hakkiyle oynanicak bi server açicam.

SUNUCU YURT DISINA AIT.
VE YURTDISINDAN ISLETILECEKTIR BILGINIZE.

⚜️ CuceKO 72/1 Ezik Takılı PK Server - V.1299 ⚜️
⏰ Official : 09.09.2021 Pazar 21:00
⭐ 2021 ' İn Efsane PK Serveri Tekrar Sizlerin Karşısında ...
✅ 7/24 Online Oyun Yöneticileri . ORJİNAL SOACS Sistemimiz . Paranın Değil Playerleğin Konuştuğu Server ...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PANEL : CuceKo.com
FACEBOOK : www.facebook.com/CuceKoBest

1-Iron neck, iron belt, glass belt dropları olacak(evet böyle itemlar var, artık bilmeyenler var)
2-Cs ve ss +0 drobu(+0 olarak da düşecek sadece +1 değil, ve iyi bir oranla)
3-Mage kitleme olacak, el kesme olacak lr'de
4-Adam gibi damageler(warrior-asas server olmayacak)
5-Adam gibi skiller olacak, warriorda cure ne anasını satayım mesela. Mage ice 80 çalışacak mesela cube çalışacak, blink adama değil orjinalinde olduğu gibi yere atılacak, mage çiftleme çalışacak, vampiric mana çekip hp verecek yine orjinalinde olduğu gibi.
6-Serverla ilgilenenler insan olacak, önce Türkçe yazmayı bilecek, q w efendim mefendim mal mal konuşmayacak.
7-Dracarys, ultra riote, sandman gibi turkko yaratıkları olmayacak.(bunlar ne anasını satayım, hangi metin2'ci getirdi bunları)
8-Her halt np vermeyecek(jr monsterları bile np veriyor anasını satayım :D)
9-Tek başına adam kesince 210 np falan vermeyecek(yine turkko styla bir şey)
10-Oto g1 olmayacak(grade 5 diye bir şey vardı bir zamanlar hey gidi)
11-Abuk subuk pelerinler olmayacak(orjinal usko pelerin getir getiremiyorsan da çakmasını yapmaya çalışma 1299 üçgen pelerin getir nostalji yapak bari moruk)
12-Eslantta bach, duke, bishop falan çıkmayacak(yine bi' turkko styla, böyle bir şey yok anasını satayım)
13-Krowaz olsun, bir ara krowaz vardı serverlarda ne güzel; baal, raum, faun, gabs bir şeyler güzel günlerdi.
14-Milleti cz'de tutacak bir şeyler olsun, farmerlar bütün gün moradonda oturuyor yada item kasıyorlar sürekli. Serverın son günü bile item kasan var, adam bağımlı.
15-Parasite'e cure atıldığında hp full gelsin. Bu salak şey de yeni çıktı: parasite yiyince cure alıyorsun hp parasiteli iken kaçsa oraya dönüyor, sadece parasite kalkıyor. Veya parasiteliyken ölünce de aynı şekilde, 3k hp ile re-spawn oluyorsun resmen.
16-Roguelara ayak kırma, scream, ice, lr bir şey tutsun ki loserlar bütün gün kaçmasın.
17-EN ÖNEMLİSİ PEDAL ENGELLEYİCİ FALAN BİR ŞEY GETİRİN ANASINI SATAYIM ŞU SERVERLARA DA KURTULAK ŞU LOSERLARDAN(minoru pedal atsın, r'yi pedal atsın sen napıyorsun anasını satayım çarı mı yürütüyorsun)

teşekkürler türkiye. Aç da oynayak mübarek.

1-Iron neck, iron belt, glass belt dropları olacak(evet böyle itemlar var, artık bilmeyenler var)
2-Cs ve ss +0 drobu(+0 olarak da düşecek sadece +1 değil, ve iyi bir oranla)
3-Mage kitleme olacak, el kesme olacak lr'de
4-Adam gibi damageler(warrior-asas server olmayacak)
5-Adam gibi skiller olacak, warriorda cure ne anasını satayım mesela. Mage ice 80 çalışacak mesela cube çalışacak, blink adama değil orjinalinde olduğu gibi yere atılacak, mage çiftleme çalışacak, vampiric mana çekip hp verecek yine orjinalinde olduğu gibi.
6-Serverla ilgilenenler insan olacak, önce Türkçe yazmayı bilecek, q w efendim mefendim mal mal konuşmayacak.
7-Dracarys, ultra riote, sandman gibi turkko yaratıkları olmayacak.(bunlar ne anasını satayım, hangi metin2'ci getirdi bunları)
8-Her halt np vermeyecek(jr monsterları bile np veriyor anasını satayım :D)
9-Tek başına adam kesince 210 np falan vermeyecek(yine turkko styla bir şey)
10-Oto g1 olmayacak(grade 5 diye bir şey vardı bir zamanlar hey gidi)
11-Abuk subuk pelerinler olmayacak(orjinal usko pelerin getir getiremiyorsan da çakmasını yapmaya çalışma 1299 üçgen pelerin getir nostalji yapak bari moruk)
12-Eslantta bach, duke, bishop falan çıkmayacak(yine bi' turkko styla, böyle bir şey yok anasını satayım)
13-Krowaz olsun, bir ara krowaz vardı serverlarda ne güzel; baal, raum, faun, gabs bir şeyler güzel günlerdi.
14-Milleti cz'de tutacak bir şeyler olsun, farmerlar bütün gün moradonda oturuyor yada item kasıyorlar sürekli. Serverın son günü bile item kasan var, adam bağımlı.
15-Parasite'e cure atıldığında hp full gelsin. Bu salak şey de yeni çıktı: parasite yiyince cure alıyorsun hp parasiteli iken kaçsa oraya dönüyor, sadece parasite kalkıyor. Veya parasiteliyken ölünce de aynı şekilde, 3k hp ile re-spawn oluyorsun resmen.
16-Roguelara ayak kırma, scream, ice, lr bir şey tutsun ki loserlar bütün gün kaçmasın.
17-EN ÖNEMLİSİ PEDAL ENGELLEYİCİ FALAN BİR ŞEY GETİRİN ANASINI SATAYIM ŞU SERVERLARA DA KURTULAK ŞU LOSERLARDAN(minoru pedal atsın, r'yi pedal atsın sen napıyorsun anasını satayım çarı mı yürütüyorsun)

teşekkürler türkiye. Aç da oynayak mübarek.

Aynen çogu düşündügüm şey benimde ve en cok hosuma giden grade muhabbeti, cz arkasındaki dk slotları bloodseeker gibi gereksiz slot olmicak o dk slotunun oldugu yerlerde sadece ego ve sloth olucak onun dısında başka bf yaratıgı eklenmicek.
Eslanta hiç bi bos olmiyacak sadece cz üzerine kurulu.
SAçma sapan event olmiyacak. sadece
bdw
jr
kill quest
3 saate bi bowl a kum adam veya benzeri bos duşecek drobu +1 basma kagıdı atacak. oda belirli gün sonra hemen degil.
Bana kalırsa ben unik silahlari kapatmak istiyorum sadece raptor shard 70quest itemleri olsun isterim.
Shell'ler atrostan rioteden düşsün mesela.
Ama işte sizlerinde yorumu gerekli onun için.

KO'dan tiksindim vallahi zevk aldıgımız oyun ne olduğu belli olmayan saçma sapan bir sisteme dönmüş monster'ların adında bile meymenet yok SHELL KOLLUK diye monster mı olur birde 1299 tbl hile olayı çok kardeşim eski günleri yâd edelim diye giriyor adam 10 metre uzaktan vuruyor seri seri bilemiyorum soğuttular hepten oyundan Blinded nickli arkadaşa katılıyorum herşeyde bowla göre czye göre olmamalı solo takılan clanı olmayan arkadaslar da var bu sefer ekibi olan kasar ekibi olmayan bye bye size der..

KO'dan tiksindim vallahi zevk aldıgımız oyun ne olduğu belli olmayan saçma sapan bir sisteme dönmüş monster'ların adında bile meymenet yok SHELL KOLLUK diye monster mı olur birde 1299 tbl hile olayı çok kardeşim eski günleri yâd edelim diye giriyor adam 10 metre uzaktan vuruyor seri seri bilemiyorum soğuttular hepten oyundan Blinded nickli arkadaşa katılıyorum herşeyde bowla göre czye göre olmamalı solo takılan clanı olmayan arkadaslar da var bu sefer ekibi olan kasar ekibi olmayan bye bye size der..
https://www.ko-cuce.net/index.php?t...lay4eu-15th-september-saturday-20-00.2677831/

Geri
Üst Alt