Anket:-- Lütfen Katılın -- Beyler Server Açıcam Nasıl Bi Server İstersiniz.

By_iLLeqaL

pяσ. qм
Reaction score
0
Beyler Server Açıcam Nasıl Bi Server İstersizniz.

1 > Zor Server (Trade Kapalı Olcak)
2 > 59-1
3 > 60-1
4 > Mage Server
5 > 74 Lwl İtemli

Sunucu +250 Kişilik Vps ve Panel %99.99 Güvenli Olucak.

Cevap: Anket:-- Lütfen Katılın -- Beyler Server Açıcam Nasıl Bi Server İstersiniz.

Olması Gerektiği Yere Taşınmıştır...

Cevap: Anket:-- Lütfen Katılın -- Beyler Server Açıcam Nasıl Bi Server İstersiniz.

Hocam benim kararım 1. olarak zor serverden yana hele bir de trade kapalıysa tadından yenmez ;) Ama +70 baya zor olsun atıyorum 72 ile 80 arasında fark olsn item kadar levelde önemli olsun bide mümkün olduğu kadar classlar eşit olsun yani asasin dmglerini mesela öyle ayarlansınki master20 ye gerek kalmasın 2. tercihim 60/1 cz pk serverden yana 5. seçenekteki 74 level itemli yerine ise +8 item +1 +2 +3 uniqli server öneririm tabiki yinede karar çoğunluğun :) saygılar..

zor we trade kapalı olsun...

Deneyim li gm lasım olur kod ları biliyorum 17 kez yaptım :)

Son düzenleme:

Tmm Beyler. LwL KASMAK ZOR OLCAK ZTN.15 saat kassanız anca 80 olursunuz o biçim olcak.

4 mage server 752 staff vurulu aç gibi vursun dehşet sara [Not : GM ihtiyaç warsa yaş 19 deneyimli gm msn : fikir.41@hot...]

4 > Mage Server
5 > 74 Lwl İtemli

ikisis karışık olsun

+8 +3 adam gibi adam bi server olsun exp kasması zor olsun valkerie olmasın ne o +10 +5 dandik serverlar gibi mage str verior 3-4 k vuruyor böyle bi açma server açacaksan hiç açma daha iyi :))

Geri
Üst Alt