Aslında paraya ihtiyacım var satacaktım fakat zaten herkes Sunucuydu,v.s derken herşeye bir ton para ödüyor,bende paylaşayım dedim.
Secure Launcher , oyuna güvenli giriş anlamına gelen bir sistemdir.Hile kullanmaya çalışanlara geçit vermez.Özellikle alışkın olduğumuz Myko Hack ve Tbl değiştirilerek yapılan gerek program gerek Tbl denemeleri sonuç vermez.
#Program TaskBar'da Gözükmez
#Version bulunmasının bir önemi yoktur yinede sistem kırılamaz.
#Düpe engellenmiştir ve Seri Minor,Seri Skill olarak nitelendirilen hileler vasıfsızdır.
#Hile yapılan Tbl dosyaları koruma altındadır.
#Private Function ZiuS_Control1() sürekli olarak açık pencereleri tarar ve hile tespitinde oyunu kapatır.
#Memory Hack Secure.
#Program 1 Form ve 1 Kontrol Modülünden oluşmaktadır.
Vereceğim Program ve Clienti Userlarınıza dağıtacaksınız ve userlarınız programı kullanarak oyuna giriş yapacaktır.
Program ile değilde Knightonline.exe ile yapılan girişlerin bir önemi yoktur.Program exe ile birlikte yinede aktif olur.
Ekstra Açıklamayı vereceğim dosyalarda detaylı olarak yaptım.
Versionlar ilerledikçe paylaşacağım bu Beta versiondur.Meydana gelebilecek hatalar ilerki verisonlarda düzeltirim.Yani bi bakıma "sürş-ü lisan olursa,affola".
//Net Frame Work yüklenmiş olması gerektiğini unutmayınız.
Program Yüklenirken

Buda Verdiğim Exe Kulanılmazsa Oluşan Hata

Burdan İndirebilirsiniz.
Bir yorum bıraksanız benim için yeter.
Secure Launcher , oyuna güvenli giriş anlamına gelen bir sistemdir.Hile kullanmaya çalışanlara geçit vermez.Özellikle alışkın olduğumuz Myko Hack ve Tbl değiştirilerek yapılan gerek program gerek Tbl denemeleri sonuç vermez.
#Program TaskBar'da Gözükmez
#Version bulunmasının bir önemi yoktur yinede sistem kırılamaz.
#Düpe engellenmiştir ve Seri Minor,Seri Skill olarak nitelendirilen hileler vasıfsızdır.
#Hile yapılan Tbl dosyaları koruma altındadır.
#Private Function ZiuS_Control1() sürekli olarak açık pencereleri tarar ve hile tespitinde oyunu kapatır.
#Memory Hack Secure.
#Program 1 Form ve 1 Kontrol Modülünden oluşmaktadır.
Vereceğim Program ve Clienti Userlarınıza dağıtacaksınız ve userlarınız programı kullanarak oyuna giriş yapacaktır.
Program ile değilde Knightonline.exe ile yapılan girişlerin bir önemi yoktur.Program exe ile birlikte yinede aktif olur.
Ekstra Açıklamayı vereceğim dosyalarda detaylı olarak yaptım.
Versionlar ilerledikçe paylaşacağım bu Beta versiondur.Meydana gelebilecek hatalar ilerki verisonlarda düzeltirim.Yani bi bakıma "sürş-ü lisan olursa,affola".
//Net Frame Work yüklenmiş olması gerektiğini unutmayınız.
Program Yüklenirken

Buda Verdiğim Exe Kulanılmazsa Oluşan Hata

Burdan İndirebilirsiniz.
Bir yorum bıraksanız benim için yeter.
Son düzenleme: