v2xxx APEXKO.COM - YENI ŞAFAK 29.04.2021 - PK / BASIT FARM - BUGUNE KADAR YAPILMIS EN IYI SERVER

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aesteris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Aesteris

Member
Şub
26
1

Resmi açılış tarihi:
pk-launch.gif

Açılış Etkinliği:
Yeni yamadan 72 saat sonra giren her oyuncumuza valkyrie, kanat ve pathos gloves veriyoruz.
10 gün süre ile sizinle olacaklar ancak unutmayın bu hediyeleri aldıktan sonra 72 saat içinde kullanmalısınız!

Başlangıç seviyesi:
83/0 olarak başlayacaksınız. Bütün skill ve stat puanları sizin dağıtmanız için hazır olacaklar.
Öldünüz ve level mı düştünüz? Mühim değil. Oyundan çıkıp girdiğiniz herzaman levelınız kendiliğinden 83 olacaktır.
83/5 e giderek 2 tane kalıcı stat puanı kazanabilirsiniz.

Başlangıç eşyaları:
Zırhlar +8, silahlar +11 reverse olacaktır (+9). Priest kalkanı +7'dir.

z5NrXY.png

LAj1rj.png

PkjPL5.png

57jM5L.png

[Gear Dispenser]:
Bu arkadaşımızda kendinize ait stratejilerinizi kullanmak için eşyalar mevcut. Mage setiniz de mp mi lazım?
Priestinizin zırhına str mi basacaksınız? Bu adamda her şey mevcut.

m606DY.jpg

Daha iyi eşyalara sahip olmak:
- Hepa silahları : bunları yaratmak için gereken malzemeler + high class (+6) eşya = Hepa (+6) high class silah.
Bu silahları etkinliklere katılarak apexis chestten de düşürmeniz mümkün.
-Bifrost fragments, Juriad gems, Forgotten temple chest gibi eşyalardan unique itemler alacaksınız. Bu eşyalar +7 olarak çıkacaktır.
-Krowaz eşyaları da apexis chestten çıkabilir veya krowaz etkinliğine katılarak yapılabilir.
-Krowaz silahları da lvl 80 quest canavarlarından materyal bularak yapılabilir.
-Nplerinizi medalyalar ile takas edebilirsiniz. Bu madalyalar ile unique itemlere sahip olabilirsiniz. (ör: Sherion, Dark Vane)
-Elinizde çok zaman mı yok? O zaman [Weekly]Ronark Land Quest tam size göre. 250 karşı ırk oyuncusu öldürdüğünüzde exceptional +11 reverse silahlara sahip olabilirsiniz.
-Daha fazla etkinlik ve yenilik yakın zamanda duyurulacaktır.

Clan bonusları:
5 online kişiden başlamak üzere, clanınız bonuslar kazanacak ve bonuslar bütün oyunculara işler vaziyette olacak.
Ekranınızın sağ üst koşesinde (APEXKO) yazan yerden ne kadar bonusuzun olduğunu görebilirsiniz. Bu bonuslar 50 online üyeye kadar çıkabiliyor.

Powerup store eşyalarında indirim:
Bazı powerup store eşyalarımızda indirim mevcuttur. Detaylar yakında.

Kim ne eşyaya sahip:
Herhangi bir oyuncunun hangi eşyaları kullandığını websitemizden görebileceksiniz.

Bizden bu kadar artık top sizde. Son zamanların en bugsuz, en düzgün pvp serverına sizi de bekliyoruz.
Hepinizi aramızda görmekten ve bu macerada beraber olmaktan bize daha büyük bir keyif verecek bir şey düşünemedik.

Cuma günü görüşmek üzere.

ApexKO Ekibi.​

Son düzenleme:
UTC, Krowaz ve tüm yenilikleriyle en güncel server olan ApexKO, 19 aralıkta sizlerle!

şu an oynadığımız server 15-20 gün içerisinde kötüye giderse, 19 aralıkta apexko da başlayacağız
arkadaşlarımı 20xx te oynamaya ikna edebildim :) sanıyorum ki diğer serverınız 5-6 ay kadar online kaldı

serverı editleyen kişi zaten işinde iyi, ekibide profesyonel.. umarım güzel reklam yapıp 19 aralıkta kalabalık bi başlangıç olur
merak ettiğim kc fiyatları ne zaman açıklanacak ve nerelerden alabiliriz?

Merhaba,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz ApexKO ekibi olarak.
KC fiyatlarını çok kısa bir süre içerisinde buradan açıklayacağım, ayrıca Türk oyuncularımız için özel ödeme yolları geliştiriyoruz. Şuan görüştüğümüz bir kaç şirket var, iletişim halindeyiz. Net bilgileri bir kaç gün içerisinde yine bu konu altından ve resmi Facebook/Forum adreslerimizden alabileceksiniz.

Net olarak sc ler pustamı, Npc demi? Eğer npc de ise 1500 buff scroll var ise bir önemi yok.Eğer 2k olucaksa P.U.S 'da undying sc olmasın.Biz ibex,undying,duration gibi eşyalarla öne geçmek istemiyoruz.Herkes aynı şeylere ulaşabilmeli.P.U.S. ' da oyuna destek için Grypon set , Pathos gloves , Dragon wing ve premium... gibi itemler yeterli olacaktır.Bana premium 15 $ deme o oyuna girmeyiz.Dolar 2.95 bana tl bazında fiyat ver.Ve o bahsettiğin krowaz,utc gibi itemlerin açık bir rehberini istiyorum.Nasıl yapılır materyalleri hangi yaratıktan hangi oranla düşer.Bana anlaşılabilir,kaliteli naif bir usko tadı yaşat sana saygı duyar ve minnettar olurum.Sert bir dille konuştum kusura bakma.Bu zaman kadar pürüzsüz ve soluksuz bir türk pvp serveri olmadı ve olmayacak gibi 10 yıl oldu ya.Yabancılar bu işi yapıyor ama türklere karşı empati kurmakta zorluk çekiyorlar. Teşekkürler iyi forumlar

Net olarak sc ler pustamı, Npc demi? Eğer npc de ise 1500 buff scroll var ise bir önemi yok.Eğer 2k olucaksa P.U.S 'da undying sc olmasın.Biz ibex,undying,duration gibi eşyalarla öne geçmek istemiyoruz.Herkes aynı şeylere ulaşabilmeli.P.U.S. ' da oyuna destek için Grypon set , Pathos gloves , Dragon wing ve premium... gibi itemler yeterli olacaktır.Bana premium 15 $ deme o oyuna girmeyiz.Dolar 2.95 bana tl bazında fiyat ver.Ve o bahsettiğin krowaz,utc gibi itemlerin açık bir rehberini istiyorum.Nasıl yapılır materyalleri hangi yaratıktan hangi oranla düşer.Bana anlaşılabilir,kaliteli naif bir usko tadı yaşat sana saygı duyar ve minnettar olurum.Sert bir dille konuştum kusura bakma.Bu zaman kadar pürüzsüz ve soluksuz bir türk pvp serveri olmadı ve olmayacak gibi 10 yıl oldu ya.Yabancılar bu işi yapıyor ama türklere karşı empati kurmakta zorluk çekiyorlar. Teşekkürler iyi forumlar

Merhaba,

Oyun düzeni ve oynanılabilirliği; Power Up Store ürünleriyle rekabeti negatif yönde etkilemeyecek şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca, Türk oyuncularımıza özel alternatif ödeme yöntemleri hazırladık ve yine Türk oyuncularımıza özel ( ki yönetimde olan ve Türkiye de yaşayan biri olarak $/TL arasının farkındayım) rakamlarla ülke ekonomisine uygun bir şekilde hizmet vereceğiz.
Bu tür fark ve detayları görebilmek için lütfen açılış tarihini bekleyip, bize bir şans verin. :)

Tabiki,cevap verdiğiniz için teşekkürler.Yanlız ben forumu anlayamıyorum.Eski konularda mevcut ayrıca konular bir birine girmiş,Turkish Community başlığı altında ; Duyurular,Rehber,Genel Tartışma Bölümü,Medya gibi olursa daha şeffaf olacaktır.Bununla ilgili bir çalışmanız varsa bilmek isteriz.İyi forumlar

Merhaba,

Oyun düzeni ve oynanılabilirliği; Power Up Store ürünleriyle rekabeti negatif yönde etkilemeyecek şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca, Türk oyuncularımıza özel alternatif ödeme yöntemleri hazırladık ve yine Türk oyuncularımıza özel ( ki yönetimde olan ve Türkiye de yaşayan biri olarak $/TL arasının farkındayım) rakamlarla ülke ekonomisine uygun bir şekilde hizmet vereceğiz.
Bu tür fark ve detayları görebilmek için lütfen açılış tarihini bekleyip, bize bir şans verin. :)

Harika düşünülmüş. Merakla bekliyoruz.

Geri
Üst Alt