v2xxx APEXKO.COM - YENI ŞAFAK 29.04.2021 - PK / BASIT FARM - BUGUNE KADAR YAPILMIS EN IYI SERVER

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aesteris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
knaa3W.png

Size değerli Apexko oyuncuları,

önerileriniz sayesinde serverimizi sizin için daha eğlenceli olsun diye bir kaç değişiklik yapmak istedik.

Elimizden geldiği kadarıyla servere yeni oyuncu kazandırma çabasındayız ve bu konuda da sizlerden mümkünse yeni oyunculara yardım etmenizi diliyoruz.

Yeni Karakter:
  • Yeni açılan karakterlerin leveli 60 ve masterleri açik olacaktır.
  • Her yeni açılan karakter üzerinde 5 günlük +7 chitin set ve +7 high class itemi olacaktır miragedagger, glave gibi silahlarla.

Yeni başlayanlar paketi:
  • Valkyrie set – 5 günlük
  • Oreads fairy – 5 günlük
  • Alencia wings – 5 günlük
  • HP/Mana potions paketi - 500 potions
  • Platinum Premium – 5 günlük
  • Scrool paketi ( 1500 HP, 300AC, Attack+, Speed-Pot)

[Mercenary Officer] / İtem kiralama:
  • Item kiralama npc si oyunun her bölgesinde mevcuttur.
  • Shell Set +7 ve Raptor, Shard gibi high class silahları 500.000 noah ya karşılık 6 Saatlik kiralanabilir.

Kraliçe Bowlu ziyaret ediyor:
  • İsiloon zaman zamana Delosu terk edip bowl da ışınlanacaktır.
  • İsiloon bowla gelmeden önce oyun içi bir bildirme yapılacaktır 5 ile 45 dakika arası ışınlanıcağıyla ilgili.

Lunar War değişimi:
  • Lunar War artık Cumartesi ve Çarşamba günleri yapılacaktır( Savaş başlama saatlerinde bir değişiklik yoktur )
  • Saldırılar artık birer saat sürecektir.
  • Warderlerin ve Keeperlerin canlarında bir arttirma yapılacaktır savaşın biraz daha uzun zevkini cıkarasınız diye.

sunucuyu ilk açtığınız zaman türk oyuncuları düşünüp kc fiyatları konusunda hoşgörülü davranacaktınız
ilk zamanlarda uskodan daha zor olmasıyla zaten user kaybettiniz
çok güvenmiştik ama sizde ilk haftadan sonra patlak verdiniz
şimdi böyle yeni başlayanlara 3-5 gün hedileye, leveller vs. yaranmaya çalışırsınız

-bu yorumu umarım gerçtek aesteris adlı kişiye çevirip iletirsin :)

Resmi açılış tarihi:
pk-launch.gif

Açılış Etkinliği:
Yeni yamadan 72 saat sonra giren her oyuncumuza valkyrie, kanat ve pathos gloves veriyoruz.
10 gün süre ile sizinle olacaklar ancak unutmayın bu hediyeleri aldıktan sonra 72 saat içinde kullanmalısınız!

Başlangıç seviyesi:
83/0 olarak başlayacaksınız. Bütün skill ve stat puanları sizin dağıtmanız için hazır olacaklar.
Öldünüz ve level mı düştünüz? Mühim değil. Oyundan çıkıp girdiğiniz herzaman levelınız kendiliğinden 83 olacaktır.
83/5 e giderek 2 tane kalıcı stat puanı kazanabilirsiniz.

Başlangıç eşyaları:
Zırhlar +8, silahlar +11 reverse olacaktır (+9). Priest kalkanı +7'dir.

z5NrXY.png

LAj1rj.png

PkjPL5.png

57jM5L.png

[Gear Dispenser]:
Bu arkadaşımızda kendinize ait stratejilerinizi kullanmak için eşyalar mevcut. Mage setiniz de mp mi lazım?
Priestinizin zırhına str mi basacaksınız? Bu adamda her şey mevcut.

m606DY.jpg

Daha iyi eşyalara sahip olmak:
- Hepa silahları : bunları yaratmak için gereken malzemeler + high class (+6) eşya = Hepa (+6) high class silah.
Bu silahları etkinliklere katılarak apexis chestten de düşürmeniz mümkün.
-Bifrost fragments, Juriad gems, Forgotten temple chest gibi eşyalardan unique itemler alacaksınız. Bu eşyalar +7 olarak çıkacaktır.
-Krowaz eşyaları da apexis chestten çıkabilir veya krowaz etkinliğine katılarak yapılabilir.
-Krowaz silahları da lvl 80 quest canavarlarından materyal bularak yapılabilir.
-Nplerinizi medalyalar ile takas edebilirsiniz. Bu madalyalar ile unique itemlere sahip olabilirsiniz. (ör: Sherion, Dark Vane)
-Elinizde çok zaman mı yok? O zaman [Weekly]Ronark Land Quest tam size göre. 250 karşı ırk oyuncusu öldürdüğünüzde exceptional +11 reverse silahlara sahip olabilirsiniz.
-Daha fazla etkinlik ve yenilik yakın zamanda duyurulacaktır.

Clan bonusları:
5 online kişiden başlamak üzere, clanınız bonuslar kazanacak ve bonuslar bütün oyunculara işler vaziyette olacak.
Ekranınızın sağ üst koşesinde (APEXKO) yazan yerden ne kadar bonusuzun olduğunu görebilirsiniz. Bu bonuslar 50 online üyeye kadar çıkabiliyor.

Powerup store eşyalarında indirim:
Bazı powerup store eşyalarımızda indirim mevcuttur. Detaylar yakında.

Kim ne eşyaya sahip:
Herhangi bir oyuncunun hangi eşyaları kullandığını websitemizden görebileceksiniz.

Bizden bu kadar artık top sizde. Son zamanların en bugsuz, en düzgün pvp serverına sizi de bekliyoruz.
Hepinizi aramızda görmekten ve bu macerada beraber olmaktan bize daha büyük bir keyif verecek bir şey düşünemedik.

Cuma günü görüşmek üzere.

ApexKO Ekibi.​

Atı alan üstküdarı geçmiş yeni usere neden gelsin?
29'u yeni safak die tarih vermıssınız sanki server 29unda acılmış gibi.
Bir girdim oyuna +9 silahlar +8 rosetta set +1takılar filan sevindim bir an. Ama uzun sürmedi.
Czye cıktım cıkmaz olaydım o itemlerle 2-3 atıolar. Şaşırdım tabi.
+500K npli adamlar meğersem sunucu onceden acıkmış Krowaz set +8 +9 lar +2 takılar vs yapmıs millet. Adını ilk defa duydugum inanılmaz
güclü itemler vs. Yeni useri keklik gibi avlıyorlar. Dedim biraz para kasım bende bir kac gune yaparm o admlar gibi vs.Maden yapamadım.Drop atmıyor.
Neyse buss kasarız satarız dedık Bus kastım 3-5saat moradonda 10 kisi vardır pazarda bleki dahada az. Busslarda elimde kaldı en ucuzu koymama ragmen.Parada yapamadım. Dolayısıyla alt f4 apexko :/

Geri
Üst Alt