AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

+7 item lazım direk öyle ampül gibi gözüken deil

+7 side var ampul gibi yanmıo sönük bukadar deil parlaklığı .

Paylaşılcak mı Bilmiorum aqona kalmıs bişey

%100 rebirth denmedi ztn .

Photoshop oldugu Human warriordan anlasılıyor zaten
Diğer rebirthlerden tek farkı onlar gibi sadece parlatmamış gerçekten renklerini tam yakalamış photoshopta....
renklerı ayarlamak kolay.
ps den anlıyan herkez yapar
onemlı olan yanıp sonmesi.

dipnot: bı zamanlar kufur edıp begenmedıgı bızım pathos gloveslerde elıne yakısmıs dogrusu :)

o yüzden buna katılıyorum

Heh ya şöle güzel yorumlar olsa :D illaki aqonu savunsun demioruz tabiki eleştiri olucak ama insan gibi eleştirmeyide bilmek gerek :)

Sende güzel yorum görmeye ayarlamışsın kendini cunki bilmeyen arkadaslara güzel görünüyor ve begeniyolar ama ölüm anı gibi dogru yorumlar gelince hemen kavga...

Photoshop oldugu Human warriordan anlasılıyor zaten
Diğer rebirthlerden tek farkı onlar gibi sadece parlatmamış gerçekten renklerini tam yakalamış photoshopta....

o yüzden buna katılıyorum

Sende güzel yorum görmeye ayarlamışsın kendini cunki bilmeyen arkadaslara güzel görünüyor ve begeniyolar ama ölüm anı gibi dogru yorumlar gelince hemen kavga...

Dostum be çok biliyorsun ;) Madem açıklıyorsunuz yapın bu ps ile olucak bişi değil ;) Ha evet olucak bişi diyorsan yap bizde görelim tebrik edelim ;) Kimseninde tarafını tuttuğum yok ;) Tek bir gerçek var Adam yapmışş :)

Kardeşim Bunu Bi Paylaşın Artık Uskoda Biter Herkes PwP Oynar Bide Usko Maradonu Bulurlarsa Tmm'dır Uskonun bittigi andır Ama çok güzel olmuş ben çok beyendim süper

Ps,Dxt felan herkez yapar gibisinden diyorlar.Peki bunu daha önceden niye kimse becerememiş.

Bencede çok ümitlenmeyın su ana kadar yapılsa yapılırdı saten yapan olsa bıle kı odu dogru mu bılınmes adamlar yok ozel mesaj dıyo forum u bırakıyorum dıyo kacıyo...

bnce bu süper bi iLerLeme daha önce yapıLan rebithLeri qördüq bu uskonn +10 u qibi bide wurucunun fire drakesndeqi qifi sheLLerin üstüne monte etsek bu usko ifLas eder sanrsam..

+30 diye birşey olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğrayacaksın

Kusura bakma ama sen hiç Knight Online oynamadınmı şuan buraya bir site yazardım ama reklam olucak bunu biliyorum bu sadece çarları tanıtmakla ilgili bir site King of Knight - Welcome buradan bakabilirsin eğerki buradan bulamazsan Google'ye gir orada araştır yeni gelen bir özelliktir bu +30 :) ama yinede beni kötü anlamanı istemem.

AqoN bu arada senide tebrik ederim sana helal olsun yapıyorsun kafana takma kimseyi sen devam et işine hadi kardeşim sana kolay gelsin.

Hepiniz Sağlıcakla Kalın.

Link Yokmu Link :^^:

+30 diye bir şey yok mu ? İlk defa senden duyuyorum. Edena da bir pride +30 cs var aç kendini takao :D Bi site vardi adını unuttum Itemlere felan bakıyorsun uskodakiler girde bak +30 var mı yok mu takao.

ya şunun yanıp sönmeyenini atsana bana özelden... çok sevdim ben bunu.. bi armor yaparım.. patch felan... edit olarak satarım serverımda :D... ama bence bunu yapmakta büyük başarı.. baksana ampul gibi parlıor...

parlaması degil parlıyıp sonmesı onemlı hö

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt