AqoN Uzun Pelerin -> Yeni Resimler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AqoN Uzun Pelerin -> Yeni Resimler...

Bro sn neyde beqLiordun 15xxx veya 14xx ?

bu demek oluyor ki sadece v1299 larda çalışır bu :S

Ya KArdeşim Sanki Biz 1453 e mi oynuyoruz Töbe Töbe V1299 dan yüksek bi server bulan varsa söylesin Ne anlamaz adamsınız ÖZEL EXE Sİ OLMAYAN SERVERLERDE RAHATCANA KULLANABİLİRSİNİZ DEMEK İSTİYOR SELİM ÖZEL EXE Sİ OLMAYAN Bİ SERVER BUL VE RAHATCANA KULLAN

Hee tmm yok krds oLe deqiL ya Kendisine ozeL Exe oLmadıqı sürece caLısır qLba ? anLadıqım kadarıyLa ? :/

Ya KArdeşim Sanki Biz 1453 e mi oynuyoruz Töbe Töbe V1299 dan yüksek bi server bulan varsa söylesin Ne anlamaz adamsınız ÖZEL EXE Sİ OLMAYAN SERVERLERDE RAHATCANA KULLANABİLİRSİNİZ DEMEK İSTİYOR SELİM ÖZEL EXE Sİ OLMAYAN Bİ SERVER BUL VE RAHATCANA KULLAN

onu dedim zaten o anladı size ne oluyor (:

CoooooooooooooK az KaLdı :D :D:D:D:DD: uLan heycan baSTı iyi mi :D Hey aLLahım ya ozeLLikLe moR peLeRin fLn süpeR bu aRada SeLim renk cubuqu eqLense Süper oLuR :D

BeyLeR peLerinin Zevkini aLmak icin Oto G1 ozeL Exe si oLamayn bi Server Lazım :D:D Hemen Deneme Sansımız oLuR :D

Son düzenleme:

Aqon Bari Şu Exeyi ANti Cheatlı Yapta Bizim Admine Söleyem Koysun Oto Patche:D:D:D

Herşeyin en güzeli en sağlıklısıdır .
Gerçekten exe olayı insanın canını sıkmıyor değil , bu kadar bekleyipte exeye uygun bir server bulmak kolay değil en sağlıklı olanı exeyi kaldırıp girmek ama sabırsız insanlar olduğu için paylaşmak istiyosun paylaşınca en azından rahat olucaksın v3 e dahada rahat çalışabileceksin exe yi kaldırmak için en mantıklısı bu gözüküyor şuan (:

Evet Exe İnşallah Bu UZun PElerinin Dwmında Kalkar

Seni Tebrik ediyorum Bu Kadar baskının aLtında pyLasıorsun Ve güLümsüyoRsun ben oLsam paRa iLe SaTaRdım Sen yapmadın hLL oLsun KoLay qLsin 12 de oLmasa sabah ezanında biLe buRDayım :D

Millet Senin Kadar Para Sever Değil Kocum..

Herşey Para Değil :)

Exesiz Uzun pelerının gelmesı ne kdr daha sürerdi ben onu merak edıorm :)

az kaldı ne kaldı surda tabi bune göre ir server bulmak lazım o yönden kötü

hala ısrarla v3 u beklıyorsunuz su v2 yı alında braz rahat bırakın adamı bu ne yahu :S

Millet Senin Kadar Para Sever Değil Kocum..

Herşey Para Değil :)

Krds bn bu BasKının aLtında diorm okadar sık boğaz ediLdi bnde para iLe pyLasmam ama oLe yapsaLar bana para iLe satar KurtuLurdum demek istedim yanLıs anLadın qLba :D

heLaL oLsun aqonaa ama :D

az kaLdı SaaT : 23.26

saat 12 de cadılar bayramımı var yahu :D belkıde yarına aksar :)

exelı exsesız kullanın ıste adamda raht rahat ısıne baksın exesız yapınca palasır elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt