HomeKO ARAS KO DUPE / +9 İtem Satışı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hop006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hop006

New Member
Reaction score
0
Gm'yi Dupe Var Diye Uyardığımızdan Ötürü Ban Yedik Oyuna Başlıcaklara Duyrulur

Ayrıyetten Parası Olan Oynuyor 100TL'ye +9 İtem / İron Set Veriyorlar Sw Zaten Aylık 80 TL

WDmkdP.png
VDmamy.jpg

BÖYLE BİŞE YOK ARKADAŞLAR ESKŞ DATABASEDEN GÖRÜNTÜDÜR İTEM İSTEDİ VERMEDİK DİYE BÖYLE ŞEYLER YAPIYOR BÜYÜK İNSALAR İŞİYLE KÜÇÜK İNSANLAR KİŞİLERLE UĞRAŞIRMIŞ NE KADAR KÜÇÜK Bİ İNSAN OLDUĞUNU GÖSTERİYOR KENDİSİ

Girip bakabilirsiniz beyler yeni databasedede yaparız sorun yok :) hatta baska bir arkadaşta bulmuştu açığı formda aratabilirsiniz

beyler ısteyen sorsun anlatsın nasıl yapabılıyormus yapabılırsenız asıl ıtemı ben sıze verıcem hadı bakalım hodru meydan dupe var demeyle olmuyor hadı anlatta bı gırıp yapabılsınlerde gorelım bakalım sız karalamaya devam edeceksınız bızde ısımızı ıyı yapıp olabıldıgınce ılerletmeye ıtem satımız evet var arkadaslar gızlı bırseylde degıl tum kullanıcalarımız bılıyor facebook sayfamızda buyuk buyuk butonlarla yazıyor hadı bakalım hodrı meydan

Aç ip ban istediğin itemi 1 adet bende olmak şartıyla istediğin kadar yapabilirim resimleri ortada:)

O ISLER ESKIDENDI GULUM IP BANI ACMAYA GEREK YOK ANLAT BURDAN YAZ NASIL YAPILDIGINI YAPSIN HERKES YAPABILIYOLARMI GORELIM GIT INTERNET KAFEDEN GIR YAPABILIYOSAN YAP BAKALIM ANCA KOTULEMEYE CALISIR DURURSUN SIZIN GIBI ADAMLARA IHTIYACI YOK SERVERLARIN HADI NAŞŞ HE BU ARADA İP:185.160.30.16
REKLAMIN IYISI KOTUSU OLMAZ TESEKKURLER ADIMIZI DUYURGUN UPLAMAYA YARDIMCI OLDUGUN ICIN OPTUM;)

Rica Ederim Gülüm :) Ne Demek Hadi Geliyorum

Server de ilk dupe eden benim sw bok gibi :D rol roc +8 item ne var ne yok sokduk piyasaya SirJackWalter adamı götünden işetirler böyle :D çok basit düpe sw ye zaten itemi sokduk akıttık daha ne edelim sw ye he :D mal mk tam am slağı ya :D

Geri
Üst Alt