v2xxx ArdreamCity.NET l BETA SAAT 19:00 OFFİCİAL:09.07.2021 [PLAYSTATİON 4 ÖDÜLLÜ]|59/1|v2180 Ardream PK

SERVER ONLİNE ! ustam git yatagan onlineye videoları cıkmıs ardreamworld sahipleri orda .!

Üzülerek söylüyorum ki siz bu güvenlik sistemi ile 200 userı gecemiceksiniz ve serverda user olmadıgından kapatacagınızı soylıceksınız..
Evdeki pc de 46 sorunu verıyor..
Bi ara internettekı pc lere yukledım her bi pc de ayrı bir sorun veriyor..
Sırf ardream server oldugu ıcın gelmeyı planlıyordum ve kurian aktif oldugu icin ama bekledıgım gibi olmadı..
Tek çözüm farklı bir anticheat yüklemeniz..

Üzülerek söylüyorum ki siz bu güvenlik sistemi ile 200 userı gecemiceksiniz ve serverda user olmadıgından kapatacagınızı soylıceksınız..
Evdeki pc de 46 sorunu verıyor..
Bi ara internettekı pc lere yukledım her bi pc de ayrı bir sorun veriyor..
Sırf ardream server oldugu ıcın gelmeyı planlıyordum ve kurian aktif oldugu icin ama bekledıgım gibi olmadı..
Tek çözüm farklı bir anticheat yüklemeniz..

anticheatı bugun guncelliyorum birdaha o sorun ile karşılaşmayacaksınız.

5 GÜN OLSUN BİR YA ACTIN 3 GUN TUTTUN ACTIN 2 GUNDE YOK SORUNLAR VAR DEDIN ACTIN 2 GUN TUTTUN NEYMIS BETAYMIS ABİCİM SEN DALGAMI GECIYON ODUL VERCEGINDEN DEGIL MILLETİ DOLANDIRMA

Hocam senin derdin ne ki sw yi karalıyorsun millet memnun herkes officalı bekliyor adminlerle sürekli görüşüyoruz adamlar sw yi yeni açacaklar sorunları düzelttiler karalayacağına git başka sw de oyna burda işin olmasın

5 GÜN OLSUN BİR YA ACTIN 3 GUN TUTTUN ACTIN 2 GUNDE YOK SORUNLAR VAR DEDIN ACTIN 2 GUN TUTTUN NEYMIS BETAYMIS ABİCİM SEN DALGAMI GECIYON ODUL VERCEGINDEN DEGIL MILLETİ DOLANDIRMA

Hocam Sen bizim sw'de oynama sakın senin gibi user istemiyoruz biz
kaç gündür sorun yaşadın ?
ne zaman kapattık sw'yi ?

Hangi sw'den geldin karalamak icin ?
Başka kapıya git kardesim karalamak icin !

KAralama amaçlı yapılan şeyler bunlar birde her server bir gün kanıyor ama insanlara inanıp inanmamak sizin elinizde biz betasında gayet iyi bir şekilde oynadık şimdi yarın saat 22: 00 da oficale geçicez orada devam edicez oynamaya zevkine yapılan birşey para amaçlı olsa tuzak olan farm serverlar açılır bunda herhangi bir art niyet göremiyorum o art niyetliler farm serverlardır.oynadık ve gördük nasıl bi durum oldugunu gelmek isteyenler gelir biz oyunu 20 kişiylede oynarız 200 kişiylede 2000 kişiylede zevk bu gelipte karalama amaçlı yorum atmayın oynıcaksanız buyrun oynamıcaksanızda yolunuzu alın gidin başka yerlere... insanların aklını karıştırmayın Herkes kendini biliyor !!!

Geri
Üst Alt