Ardream'da Mage Team | Bir ilk.. | Vent zorunLu | FutbollClub| Coluk cocuk eklemesin

ahmedy5555

Profosyonel Mage !
Reaction score
0
İLETİŞİM : [email protected]

İlk Önce Gerekli Teamın Önde Gelen Gereksinimlerini açıklıyorum

1-) Komut Sadece Ventte 1kişide Olur O'DA Clan Asistleri Yada Asistin Verdiği Yetkili Kişidir

2-) Boş Pm'Ler Yani Gelip Bana Şu Server Var Oraya Geçelim Ora güzel falan pm atmayın bozuşuruz !

3-) Yaşı 16 - 17 Den Kücük Olanlar Eklemesin

4-) Savaş Saatlerinde online olma zorunluluğu ! ( Gece Savaşı Olmıyabilir..)

5-) Sonuncusu Ve En Önemlisi KOMUTLAR DİNLECEK !

Şimdi Birazda Kendimizi Tanıtalım ..

Neden FutbollClub Clanın Adı Diye Sorarsınız en doğal hakkınız :)

Biz Teamı Kurmaya Kara Verdiğimiz Gün Ventte konusuyorduk 2-3 kişi Muhabbet Esnasında Teamın ismi Geçti Tabikide Herkez Kendi Nicki ile Giriyordu Düşündük Bi Arkadaş Atladı FutbolClub koyalım Diye
Dedik nasıl olcak Biriniz FenerBahçe Öbürünüz Bucaspor Digeriniz Karabükspor koyarız dedi Akla Yattı Orjinal Kimseden çalıntı olmıyan kendimize has bir Team ismi bulmus olduk :)

Buyrun BunLarda SS'lerimiz İlerde Daha Coklarını Beraber Görürüz Umarım :)

warder pusu

Uploaded with ImageShack.us

ASGA..

Forum Sitemiz : : FutbollClub.yetkinforum.net

Facebook : FutbollClub Mage Team | Hayran olabilir ayrıca En son Gelişmeleri öğrenebilirsiniz..

Not : Oynıcamız serverde ortalama 200kişi Felan online oluyor Geceleri 110-120

Son düzenleme:
Cevap: Ardream'da Mage Team | Bir ilk.. | Vent zorunLu | FutbollClub| Coluk cocuk ekl

Konuyu Okuyup BeğenenLer Güncel tutsunlar Lütfen ..

Cevap: Ardream'da Mage Team | Bir ilk.. | Vent zorunLu | FutbollClub| Coluk cocuk ekl

Gezdirr!!!

KucukCekmece ! :)

Teama gelıcek arkadaslar msn adresimizi eklesin. Coluk cocuk haric.

Oyuna Yeni Başlıyan Ufaklıklar eklemsin rica..

Msn adresimiz Genellikle Acıktır ..

Okuyanlar yorumlarını esirgemesin

msn sorunmu var bilmiyorum eklenmiyo istersen bi ekle konuşalım [email protected]

' Kubiden saygıLarLa Nick By : 17GencLik Akar (=

Güzel Değinmişsin Konulara Birde Şunu Ekle

Ventte Gereksiz Konuşulmasın !

ekledim kabul etmiyorsun sanırım .. Pc res atmanı Tavsiye Ederim

sanırım hotmailde bi problem futbol clup ve ahmedy msn lerini ekledim sanada gelmemiş teklif büyük ihtimalle banada gelmedi ekleme bildirimi

Sitemize Girip vente Gelirsen Ordan konusabilirz ..

' Kubiden saygıLarLa Nick By : 17GencLik Akar (=

Güzel Değinmişsin Konulara Birde Şunu Ekle

Ventte Gereksiz Konuşulmasın !

Sagol , Ventte Gereksiz Konuşulmıcağını bilirler Zaten ( umarım ) ^^

wenti ekledim 1 sn mikrofondan ses gıtmıyo sunu bı ayarlıyım

İyi oyunlar.

wentteyım suan ama yoksun demın vardın

Yarın Dedigim Saatte Online Ol Kardeşim . .

Tecrübe Puanı:31

Bebeye bak hele çocuklar eklemesin demiş bir de ya. Lan amma güldüm :D
Tamam abim ben söylerim çocuklara.
asdfşkoajsdlfjhasdglkasdfkams :D

Sen Bilgileri Doğru Verdiğimimi SanıyorSun ? :)

Geri
Üst Alt