ahmedy5555
Profosyonel Mage !
İLETİŞİM : [email protected]
İlk Önce Gerekli Teamın Önde Gelen Gereksinimlerini açıklıyorum
1-) Komut Sadece Ventte 1kişide Olur O'DA Clan Asistleri Yada Asistin Verdiği Yetkili Kişidir
2-) Boş Pm'Ler Yani Gelip Bana Şu Server Var Oraya Geçelim Ora güzel falan pm atmayın bozuşuruz !
3-) Yaşı 16 - 17 Den Kücük Olanlar Eklemesin
4-) Savaş Saatlerinde online olma zorunluluğu ! ( Gece Savaşı Olmıyabilir..)
5-) Sonuncusu Ve En Önemlisi KOMUTLAR DİNLECEK !
Şimdi Birazda Kendimizi Tanıtalım ..
Neden FutbollClub Clanın Adı Diye Sorarsınız en doğal hakkınız
Biz Teamı Kurmaya Kara Verdiğimiz Gün Ventte konusuyorduk 2-3 kişi Muhabbet Esnasında Teamın ismi Geçti Tabikide Herkez Kendi Nicki ile Giriyordu Düşündük Bi Arkadaş Atladı FutbolClub koyalım Diye
Dedik nasıl olcak Biriniz FenerBahçe Öbürünüz Bucaspor Digeriniz Karabükspor koyarız dedi Akla Yattı Orjinal Kimseden çalıntı olmıyan kendimize has bir Team ismi bulmus olduk
Buyrun BunLarda SS'lerimiz İlerde Daha Coklarını Beraber Görürüz Umarım
warder pusu

Uploaded with ImageShack.us
ASGA..

Forum Sitemiz : : FutbollClub.yetkinforum.net
Facebook : FutbollClub Mage Team | Hayran olabilir ayrıca En son Gelişmeleri öğrenebilirsiniz..
Not : Oynıcamız serverde ortalama 200kişi Felan online oluyor Geceleri 110-120
İlk Önce Gerekli Teamın Önde Gelen Gereksinimlerini açıklıyorum
1-) Komut Sadece Ventte 1kişide Olur O'DA Clan Asistleri Yada Asistin Verdiği Yetkili Kişidir
2-) Boş Pm'Ler Yani Gelip Bana Şu Server Var Oraya Geçelim Ora güzel falan pm atmayın bozuşuruz !
3-) Yaşı 16 - 17 Den Kücük Olanlar Eklemesin
4-) Savaş Saatlerinde online olma zorunluluğu ! ( Gece Savaşı Olmıyabilir..)
5-) Sonuncusu Ve En Önemlisi KOMUTLAR DİNLECEK !
Şimdi Birazda Kendimizi Tanıtalım ..
Neden FutbollClub Clanın Adı Diye Sorarsınız en doğal hakkınız
Biz Teamı Kurmaya Kara Verdiğimiz Gün Ventte konusuyorduk 2-3 kişi Muhabbet Esnasında Teamın ismi Geçti Tabikide Herkez Kendi Nicki ile Giriyordu Düşündük Bi Arkadaş Atladı FutbolClub koyalım Diye
Dedik nasıl olcak Biriniz FenerBahçe Öbürünüz Bucaspor Digeriniz Karabükspor koyarız dedi Akla Yattı Orjinal Kimseden çalıntı olmıyan kendimize has bir Team ismi bulmus olduk
Buyrun BunLarda SS'lerimiz İlerde Daha Coklarını Beraber Görürüz Umarım
warder pusu

Uploaded with ImageShack.us
ASGA..

Forum Sitemiz : : FutbollClub.yetkinforum.net
Facebook : FutbollClub Mage Team | Hayran olabilir ayrıca En son Gelişmeleri öğrenebilirsiniz..
Not : Oynıcamız serverde ortalama 200kişi Felan online oluyor Geceleri 110-120
Son düzenleme: