Ardream'Dan Lüferson & Emc Geçiş Ic Alan Bilgisi Ve Sonrada Kapat,Gönderme Hatası....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

seoz

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
May
3,596
0
Evet arkadaşlar dedıgımı anladınız büyük ihtimall o patchı bana burdan werırmısınız sımdıden hepınıze tsk ederım

Cevap: Ardream'Dan Lüferson & Emc Geçiş Ic Alan Bilgisi Ve Sonrada Kapat,Gönderme Hat

+++++++++++++

Cevap: Ardream'Dan Lüferson & Emc Geçiş Ic Alan Bilgisi Ve Sonrada Kapat,Gönderme Hat

upp arkadaşlar iç alan hatası alıyorum bende hep :S

1 servera 1 kere girebiliyorum daha sonra bir gate den geçerken iç alan bilgisi aktarılıyor yerinde tak atıor oyundan :S

:S aynen bendede ole oluo :S

off cok yavas ındırıo bunu ındırene kadar yum clıentı ındırırım ve oyunuma gırerım :s daha hızlı bır cozumu yokmu ko cuce ekıbı sıze guvenıyorum pff :(

buna bir çözüm yokmu en azından ko paneldeki full patchi indirsem sizce olur mu?? çunkü oyuna girmeden önce patch atarken Extract Failed verior bu sorun o yuzden olabılırmı sımdıden tum ko cuce ekıbıne tesekkur ederım . Çok uzun sürüyor demiştim kotu bır paylaşım değil yinede bu paylaşım için saol
ISex4FunI :) :P :D :( her turlu şeyi hissediorm suan hem uzuluor hem sevınıo hemde kutluorum ya suna duzgun kısa bir çozum bulunursa en azından baska kısılere yardım etmıs oluruz diye dusunuorm ben yandım eller yanmasın yane :)

buna bir çözüm yokmu en azından ko paneldeki full patchi indirsem sizce olur mu?? çunkü oyuna girmeden önce patch atarken Extract Failed verior bu sorun o yuzden olabılırmı sımdıden tum ko cuce ekıbıne tesekkur ederım . Çok uzun sürüyor demiştim kotu bır paylaşım değil yinede bu paylaşım için saol
ISex4FunI :) :P :D :( her turlu şeyi hissediorm suan hem uzuluor hem sevınıo hemde kutluorum ya suna duzgun kısa bir çozum bulunursa en azından baska kısılere yardım etmıs oluruz diye dusunuorm ben yandım eller yanmasın yane :)

Bu Arada Denedim ISex4FunI ın verdiqi sıstem ıse yarıo yanı cok uzun suruo dıe ındırmemezlık yapmayın:^^::^^::^^::-::-::-::^^::^^:h2ö:^^::-:

Geri
Üst Alt