NightRide*
Member
- Ağu
- 84
- 0
Merhaba arkadaşlar.
ArésMajarés kimmiş? diyenler okumaya devam etsin. :-:
Adım soyadım Erdem Çakır , Yaşım 20 , Tanıştığıma memnun oldum..
Ve Aramızda Kalsın ' Asker Kaçagıyımdır ...
:
İlk Yılları
Bayburt'lı bir aile olan Şahzet ve Ayten Çakır çiftinin oğlu olarak İstanbul'da doğdu.
Eğitimi
İlkokulu 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 ,.sınıfı Ertuğrul Gazi İlk Öğretim Okulunda...
Liseyi Pendik Endüstri Meslek Lise 'inde Okudum.. Lise 1 Teşekkür Belgesıyle Lise 2 Taktir Belgesıyle Bırtırdım... Lise 3 Ailemin Vefat Etmesıyle Okulu Bıraktık ve Calısmaya Basladım... :v:
Özel Hayatı
Orta Okul 6'ıncı Sınıfta Tanıstıgın Kız Arkadasımla Hala Ilıskımızı Devam Edıyordur... ve Sonuna Kadarda Devam Edecektır... SuLtan Seni Seviyorum... Muckk
:
Knight Online ile Nasıl Tanıştım?
Knight Online bir savaş ve beceri oyunudur.Daha bana pc almamışlarken ben 7 yaşındayken bizim evin alt katında bulunan internet cafede knight online oynarlardı. Ben daha o yaşlarda anlamazdım ve okula yeni başlamıştım. Pc ekranına baktığımda bir adam yeşil yerlerde gezip duruyordu. Herkesin ekranında aynı şey. Fakat birinin farklıydı. Moradonda item basıyordu. Rogue ayaklık chitin +3 basıyordu.
Hiç unutmam. İtemi her bastığında bana farklı bir şekil almış gibi geliyordu. Hep basıyordu , basıyordu ve basıyordu. Usko 1453 versiyonlardaydı.Böylece knightı tanımış oldum fakat henüz o yaşlarda ne olduğunu ve nasıl oynandığını bilmiyordum. 9 yaşıma geldiğimde abiminde Knight Online oynadığını fark ettim. Bırak bu oyunu ya gir GTA veya Half-Life oyna diyordum. Oyunu sana öğreteyim mi dedi ? Yok felan derken öğrendik. Zevkli geliyordu o zamanlar.Evde pc yoktu ve elime geçen her parayla cafeye gidiyordum. Knight Online oynuyordum. Okuldan kaçıyordum. Yine gidiyordum. Akşam saat 23:30 civarları ben halen cafedeydim. Bir gün cafede kalmışlığım , sabahlamışlığımda vardır.
Şansa bak. Cafe o gece pc lere format atıyordu ve benim peder çok sinirliydi. Ertesi gün yanında işe götürecekti. Bende gitmedim eve ve cafe sahibi ile pc lere format attık ve burada format atmayıda öğrendim.
Şunu da belirteyim. Artık bir PC'im var. :-:
1453 Knight Online oynamayıda öğrendik. Sonradan başka bir cafede kolay kasılan ve .tbl ile item çekilen , sh - koxp olan bir server fark ettim. Adı Frienz KO. Anticheat vardı serverda fakat bu hileleri yapabilen çok az kişi vardı. Serverda en az 1500 gibi online vardı ama hile kullanan en fazla 10 kişiydi. Hatta toplasan 10 bile çıkmazdı. Knight oynamayı öğrenmiştim artık.
Ko-Cuce ile Nasıl Tanıştım?
Evet. Ko-cuce güzel bir forum , zaman geçirme , sohbet etme ve arkadaş edinme kitlesidir.Burayı ilk olarak server kurmaya çalıştığımda öğrendim. Server kurmayı bilmiyordum ve kurmak için neler gerekli bilmiyordum. Google amcadan araştırıp soruyordum. Oda beni buraya yönlendirdi ve artık server kurabilmiştim ama serverı kurma dışında sadece server açıyordum ve kapatabiliyordum. Noticeyi tek biliyordum ve bunu zamanla ebenezerden fark ettim. Daha sonra buradan programlar bölümünden editörleri fark ettim ama editörlerle buluşmadan önce Osman Aksan diye bir arkadaşım vardı. Uzak masaüstü bağlanma programı yani Team Viewer ile bağlanıp SQL den bana bir kaç özellik gösterdi.Bunlar TB_USER , USERDATA , ACCOUNT_CHAR ve clana dair özgü prosedürlerdi. Burada el ile Enterprise Manager'a girip char editliyordum.Çoğu editlemelerde SQL hata veriyordu.Daha sonradan editörler ile tanıştım ve el ile yaptığım zaman hata aldığımda editör ile yapıyordum.Editörlere alıştım.Bu forumu şuan forumda Hign olan Fuat arkadaşıma önerdim fakat oda buraya takıldığını söyledi. Onla sürekli alışveriş yapıyorduk yani database editliyorduk ve bildiklerimizi paylaşıyorduk. 1299 server kurduktan sonra 1098 server kurmak istedim. Kurdumda.. Fakat admin girişini yapamıyordum.Allah razı olsun Fuat arkadaşım yardım etti ve onuda yaptım. Daha reklam yapmadan msn üzerinden 15 kişi geldi. Zevkine kuruyordum. Zevk haline getirmiştim bunu , zaten zevk olmasa uğraşmazdım. Zevk bunun içinde var. Artık burdayım ve buradan alıp kullandığım gibi paylaşımda yapmaya çalışıyorum.Herkesi enayi yerine koyarsak paylaşımlarda bi yere kadar. Bizde paylaşalım ki arkadaş edinelim ve dostluk oluşturalım. Şuan toplasanız şu forumda 5 parmağımı geçecek arkadaş yoktur.Yeter bu kadar. Boş zamanım vardı konuyu toparlayam dedim. :-: Önceki berbatmış ya. :hıh:
Yapmayı Sevdiklerim
- Knight Online Oynamak. ( Tutkunu oldum galiba.
: )
- Pvp Kurmak , Editlemek , Hakkındaki Herşey Çok zevkli ve eğlenceli geliyor bana.
- Roman okumak. ( kitap desek yeridir. )
- Gezmeyide çok severim.
- Forum oluşturmayı , ayarlarıyla oynamayı severim.
- Bilgisayar Başında (Boş Boş) Uğraşmayı Severim...
Yapmayı Sevmediklerim
- Kendimi övmeyi sevmem.
- Ders çalışmayı sevmem , sınıfta kalmadıkça..
- Uyumayı sevmem
Bildiğim Diller
- Türkçe
- İngilizce ( orta )
Dinlediğim Müzik Türleri
- Arabesk
- Pop
- Rap
- Sagopa hayranıyımdır.
Not : Genelde pop dinlerim.
Öğrenmeye Çalıştıklarım
- Web Dosyaları
- Database
Nasıl Biriyim ?
Kişiye göre tavrım vardır. Karşımdaki sert olursa bende ağır konuşurum. Yani adamına göre muamele.
- Kendini beğenmiş biri değilim.
- Bildiklerimle kimseye hava atmam , Kimseyi incitmem..
- Takım tutarım. Galatasaray'lıyım. Futbolu severim.
- Güncel olaylarından haberim olur , Haber izlerim.
- Sosyete haberleri çok hoşuma gider.
Magazin programları izlerim.
- Counter Strike oynamayı hobi haline getirmişimdir. Günde en az 2 saat oynarım. Fena rush ve heatshot atarım
::-:
- Sohbet etmeyi severim. Ben konuşmaya başladığımda beni kimse susturamaz. :a:
Forumda En Sevdiğim Kişiler
- Hign - Fuat
Ko-Cuce Moderator'lerini Tanımam Ama Sevıyorum Onlarıda...
ArésMajarés kimmiş? diyenler okumaya devam etsin. :-:
Adım soyadım Erdem Çakır , Yaşım 20 , Tanıştığıma memnun oldum..
Ve Aramızda Kalsın ' Asker Kaçagıyımdır ...
İlk Yılları
Bayburt'lı bir aile olan Şahzet ve Ayten Çakır çiftinin oğlu olarak İstanbul'da doğdu.
Eğitimi
İlkokulu 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 ,.sınıfı Ertuğrul Gazi İlk Öğretim Okulunda...
Liseyi Pendik Endüstri Meslek Lise 'inde Okudum.. Lise 1 Teşekkür Belgesıyle Lise 2 Taktir Belgesıyle Bırtırdım... Lise 3 Ailemin Vefat Etmesıyle Okulu Bıraktık ve Calısmaya Basladım... :v:
Özel Hayatı
Orta Okul 6'ıncı Sınıfta Tanıstıgın Kız Arkadasımla Hala Ilıskımızı Devam Edıyordur... ve Sonuna Kadarda Devam Edecektır... SuLtan Seni Seviyorum... Muckk
Knight Online ile Nasıl Tanıştım?
Knight Online bir savaş ve beceri oyunudur.Daha bana pc almamışlarken ben 7 yaşındayken bizim evin alt katında bulunan internet cafede knight online oynarlardı. Ben daha o yaşlarda anlamazdım ve okula yeni başlamıştım. Pc ekranına baktığımda bir adam yeşil yerlerde gezip duruyordu. Herkesin ekranında aynı şey. Fakat birinin farklıydı. Moradonda item basıyordu. Rogue ayaklık chitin +3 basıyordu.
1453 Knight Online oynamayıda öğrendik. Sonradan başka bir cafede kolay kasılan ve .tbl ile item çekilen , sh - koxp olan bir server fark ettim. Adı Frienz KO. Anticheat vardı serverda fakat bu hileleri yapabilen çok az kişi vardı. Serverda en az 1500 gibi online vardı ama hile kullanan en fazla 10 kişiydi. Hatta toplasan 10 bile çıkmazdı. Knight oynamayı öğrenmiştim artık.
Ko-Cuce ile Nasıl Tanıştım?
Evet. Ko-cuce güzel bir forum , zaman geçirme , sohbet etme ve arkadaş edinme kitlesidir.Burayı ilk olarak server kurmaya çalıştığımda öğrendim. Server kurmayı bilmiyordum ve kurmak için neler gerekli bilmiyordum. Google amcadan araştırıp soruyordum. Oda beni buraya yönlendirdi ve artık server kurabilmiştim ama serverı kurma dışında sadece server açıyordum ve kapatabiliyordum. Noticeyi tek biliyordum ve bunu zamanla ebenezerden fark ettim. Daha sonra buradan programlar bölümünden editörleri fark ettim ama editörlerle buluşmadan önce Osman Aksan diye bir arkadaşım vardı. Uzak masaüstü bağlanma programı yani Team Viewer ile bağlanıp SQL den bana bir kaç özellik gösterdi.Bunlar TB_USER , USERDATA , ACCOUNT_CHAR ve clana dair özgü prosedürlerdi. Burada el ile Enterprise Manager'a girip char editliyordum.Çoğu editlemelerde SQL hata veriyordu.Daha sonradan editörler ile tanıştım ve el ile yaptığım zaman hata aldığımda editör ile yapıyordum.Editörlere alıştım.Bu forumu şuan forumda Hign olan Fuat arkadaşıma önerdim fakat oda buraya takıldığını söyledi. Onla sürekli alışveriş yapıyorduk yani database editliyorduk ve bildiklerimizi paylaşıyorduk. 1299 server kurduktan sonra 1098 server kurmak istedim. Kurdumda.. Fakat admin girişini yapamıyordum.Allah razı olsun Fuat arkadaşım yardım etti ve onuda yaptım. Daha reklam yapmadan msn üzerinden 15 kişi geldi. Zevkine kuruyordum. Zevk haline getirmiştim bunu , zaten zevk olmasa uğraşmazdım. Zevk bunun içinde var. Artık burdayım ve buradan alıp kullandığım gibi paylaşımda yapmaya çalışıyorum.Herkesi enayi yerine koyarsak paylaşımlarda bi yere kadar. Bizde paylaşalım ki arkadaş edinelim ve dostluk oluşturalım. Şuan toplasanız şu forumda 5 parmağımı geçecek arkadaş yoktur.Yeter bu kadar. Boş zamanım vardı konuyu toparlayam dedim. :-: Önceki berbatmış ya. :hıh:
Yapmayı Sevdiklerim
- Knight Online Oynamak. ( Tutkunu oldum galiba.
- Pvp Kurmak , Editlemek , Hakkındaki Herşey Çok zevkli ve eğlenceli geliyor bana.
- Roman okumak. ( kitap desek yeridir. )
- Gezmeyide çok severim.
- Forum oluşturmayı , ayarlarıyla oynamayı severim.
- Bilgisayar Başında (Boş Boş) Uğraşmayı Severim...
Yapmayı Sevmediklerim
- Kendimi övmeyi sevmem.
- Ders çalışmayı sevmem , sınıfta kalmadıkça..
- Uyumayı sevmem
Bildiğim Diller
- Türkçe
- İngilizce ( orta )
Dinlediğim Müzik Türleri
- Arabesk
- Pop
- Rap
- Sagopa hayranıyımdır.
Not : Genelde pop dinlerim.
Öğrenmeye Çalıştıklarım
- Web Dosyaları
- Database
Nasıl Biriyim ?
Kişiye göre tavrım vardır. Karşımdaki sert olursa bende ağır konuşurum. Yani adamına göre muamele.
- Kendini beğenmiş biri değilim.
- Bildiklerimle kimseye hava atmam , Kimseyi incitmem..
- Takım tutarım. Galatasaray'lıyım. Futbolu severim.
- Güncel olaylarından haberim olur , Haber izlerim.
- Sosyete haberleri çok hoşuma gider.
- Counter Strike oynamayı hobi haline getirmişimdir. Günde en az 2 saat oynarım. Fena rush ve heatshot atarım
- Sohbet etmeyi severim. Ben konuşmaya başladığımda beni kimse susturamaz. :a:
Forumda En Sevdiğim Kişiler
- Hign - Fuat
Ko-Cuce Moderator'lerini Tanımam Ama Sevıyorum Onlarıda...
- .MiracLé.
- Adrasteia
- 1TurkK
- JrSmoke
- LegendSoldier
- PoyrazBilişim
- UnstabLe
- Necro
- RoyCoLt
- AlbertDeDazo
- Leatheus