K Konu Yazar kadirfb27 AbisodeR Ağu 14 0 26 Ağu 2009 #1 Arkadaşlar ben bu hatayla karsılasıyorum... Bu nedir Yaw :S bıtbıt:icon_eek: h t t p: // img90.imageshack.us/i/sfasfasf.jpg/ Bi zahmet Aradaki boslukları silin...
Arkadaşlar ben bu hatayla karsılasıyorum... Bu nedir Yaw :S bıtbıt:icon_eek: h t t p: // img90.imageshack.us/i/sfasfasf.jpg/ Bi zahmet Aradaki boslukları silin...
MrSabotage Member Mar 988 7 26 Ağu 2009 #2 Cevap: Arkadaşlar ALLAH RIZASI için yardım Edin ( Konu Başlığını Dikkat'e Alınız ... Gönderme Hatası , Character Ve Object Dosyalarının Silinmesinden Olabilir Veya Eşleşmiş Olabilir ... ChrSelect Dosyasını Yenileyin Cözülcektir Umarım ...
Cevap: Arkadaşlar ALLAH RIZASI için yardım Edin ( Konu Başlığını Dikkat'e Alınız ... Gönderme Hatası , Character Ve Object Dosyalarının Silinmesinden Olabilir Veya Eşleşmiş Olabilir ... ChrSelect Dosyasını Yenileyin Cözülcektir Umarım ...
By_AraBesK New Member Kalemi Kırıldı! Ağu 95 0 26 Ağu 2009 #3 Cevap: Arkadaşlar ALLAH RIZASI için yardım Edin ( ***sen bir serverdanmı pacht alıyorsun ?*** ***almıyorsan lancırını degiştir***
Cevap: Arkadaşlar ALLAH RIZASI için yardım Edin ( ***sen bir serverdanmı pacht alıyorsun ?*** ***almıyorsan lancırını degiştir***
S scrazy16 Member Şub 42 0 26 Ağu 2009 #4 Cevap: Arkadaşlar ALLAH RIZASI için yardım Edin ( yaw arkadaşlar bndede nesneler % 99 da gönderme hatası weriyo arkadaşa werdiği gibi dolarken birden weriyo yoq mu hiç bilgisi olan ??
Cevap: Arkadaşlar ALLAH RIZASI için yardım Edin ( yaw arkadaşlar bndede nesneler % 99 da gönderme hatası weriyo arkadaşa werdiği gibi dolarken birden weriyo yoq mu hiç bilgisi olan ??