Arkadaslar oyuna giriyorum tam giricek loading information %1 de kalıyor acill yardım

alihikmet

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Reaction score
0
Arkadaslar oyuna giriyorum tam giricek loading information %1 de kalıyor acill yardım

- baska client de denedim olmuyor yine aynı modem resledim yine degisen yok nabıcam ya ??

Cevap: Arkadaslar oyuna giriyorum tam giricek loading information %1 de kalıyor acill

1.Şifreyi değiştiriniz
2.Knight online dosyasında log.klg dosyasını silin
3.program ekle kaldırdaki günxelleştirmeleri göster kısmadıki kb92391(hatırladığım kadarıyla) dosyasını kaldırın
4.FastLoading Dosyasını Kurunuz.İndirmek
5.fastloading ''Merging Files'' Yazısını sonuna kadar bekleyin 6.knightı açarken msn skype gibi hepsini kapatınız 7.başlattan knightı bulup optiona girin ve hepsini LOW MİNİMUMA. Not: Alıntıdır.

Cevap: Arkadaslar oyuna giriyorum tam giricek loading information %1 de kalıyor acill

çözüm cok kolay knight online dosyasında item adlı dosyayı item1 yapın karakter seçerken çar gözükmez devam edin oyuna girdikten sonra item1 dosyasını item olarak degistirin ve town atın üstünüzdekileri cıkartın ve takın sorun %100 çözülecektir

tesekkurler

Geri
Üst Alt