arkadaşlar port sorunum var serveri açtım herşey tamam ama port lar olmuyor yardım...

Konu Yazar

gs_1991_apo

Member
Tem
699
0
başlıkta belirttiğim gibi server kurmaya çalışıyorum servere ben girebiliyorum local üzerinden ama başkası giremiyor servere port ları açtım port test programları ile baktım portlar açık görünüyor

WIN ile serveri bağladığım zaman başkası girebiliyor ama adsl de olmuyor start yok .ini ler doğru yani yardım lütfen

portların açılmış halinde resmini çektim aşağıda eklentide :v:

Ekli dosyalar

• adsız..jpg
    adsız..jpg
    99.4 KB · Görüntüleme: 13
Cevap: arkadaşlar port sorunum var serveri açtım herşey tamam ama port lar olmuyor ya

ev pc simi vps mi ?

Cevap: arkadaşlar port sorunum var serveri açtım herşey tamam ama port lar olmuyor ya

"-" değil ":" koy ayıraç olarak.
ve modemin firewallını kapat bu modemlerde firewall vardır.
+ windowsunda firewallından o portlara izin vermen veya firewallı kapatman gerekir
tabi windows firewallını kaptmak zararına..

ev pc sine kuracağım modemin firewall kapalı windows güvenlik duvarı kapalı başkada aklıma birşey gelmiyor pc ip sini sabit yaptım

5 minutes dakika sonra eklenen:

Birtek port yerine bir dizi port yönlendirmede port aralığı belirtmek için araya tire (-) koyunuz. Örneğin 23 ile 80 portları arasındaki tüm portları yönlendirmek için bu bölüme 23-80 yazınız.

böyle birşey yazıor daha önce ben xyzel ile açtım sorun yaratmadıydı ama bunda 1 haftadır uğrasıom dısarı start yok bu modem AİRTİES RT-205TT 2+1portlu modem

Son düzenleme:

"-" yerine ":" kattım yine aynı değişmedi sorun, başka fikir olan varmı yada yardım etmek isteyen varsa profil adıma @hotmail.com yazıp ekleyebilirmisiniz direkt msn adres vermek yasak galiba.

arkadaşlar yardım edermisiniz son bi sorunum kaldı 10061 start var ıd pw yazıom sonra servere tıkladıktan sonra 10061 hatası portları defalarca yeniden açtım tek sorunum bu kaldı

Geri
Üst Alt