Arkadaşlar Serverımde Adam Statlarını Edıtlıyor // SOACS Bu Program Engellıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan onertek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

onertek

New Member
Kalemi Kırıldı!
Eyl
276
5
:rock:Adam Kendını Edıtlıyor Artık O Program Cıkmıs SOACS Su Programamı Bılen Ve Lınk Koyacak Olana Rep Verceım Butun Repleırmı

Cevap: Arkadaşlar Serverımde Adam Statlarını Edıtlıyor // SOACS Bu Program Engellıyor

Arkadasım Eğer Sen Db Adını falan bilindik yaptıysan Ör: kn_online User:myko Pw:myko Tarzı Adam User Editörle Uzak Baglantı yapıp Kendini Editleyebilir die Düsünüyorum =) Yalnışım olabilir Ama Büyüq İhtimal Böyledir..

Tşkler

Cevap: Arkadaşlar Serverımde Adam Statlarını Edıtlıyor // SOACS Bu Program Engellıyor

Arkadasım Eğer Sen Db Adını falan bilindik yaptıysan Ör: kn_online User:myko Pw:myko Tarzı Adam User Editörle Uzak Baglantı yapıp Kendini Editleyebilir die Düsünüyorum =) Yalnışım olabilir Ama Büyüq İhtimal Böyledir..

Tşkler

Güldürme beni. Hiç mi takip etmiyorsun.

PWKoxp v6 çıktı. Bu koxp sayesinde stat edit np hack gibi hileler yapabiliyorsunuz.

Ya Kocptur Yada BUzak masaüstü Sayesinde Bağlantık urdular ondan bole oluyor ilk kurduğumda başıma geldi ama şuana kadar 24Tane ko kurdum xD Hade kolay gelsin.
Nero Nun Yaptığı koruama sistemini kullan exeYi packle ol e gönder bişi yapamazlar + uzak masa üstünü kapat!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eger ahala yapamadıysan ekle destekteam@ko - cuce.com

Geri
Üst Alt