Arkadaşlar Uqur EKEN DOLANDIRICIDIR SAKIN INANMAYIN YAPTIKLARINI ANLATIYIM KONU GIRIN

asdasdasd

• asdasdasd

Kullanılan: 0 0.0%
  • asdasdasd

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

jena-3838

New Member
Reaction score
0
Meraba arkadaşlar
Uqur EKEN adli şahis beni dolandirmiştir hesabina 30 tl para yatirdim
kendi bilgisayarima Server files ve server kurulumu yapicakti hesabina
para geçtikden sonra konuşmalari degişti bana bekleyin dedi 2-3 saat bekledim
geri dönüş ben cevap yaziyorum bana hala bi geri dönüş yapmıyor anliycaginiz dolandirdi
işi bu ko cüce de konu açmış database satıyor onu satıyor bunu satıyor yalan arkadaşlar gerçekten inanmayın ben Allah'a havel ediyorum o para ondan inşallah ondan kat kat çıkar

Sadece bunla kalmamaktadır :) kendi adında hosting firması açıp dandikten bir makine vererekte dolandırdığı bir çok kişiye rasladım sen 30 tl ile kalmışın araştırmadan kimseye güvenme. Geçmiş olsun umarım bu herkese örnek olur

Madem sitem ediliyor.

Bnde Poyrazbilişimden , Mevlüt POYRAZ kardeşimizden 200 TL ye Db aldım. Sunucumuzuda aldık,

Sunucumuzda yasin bey ilgilendi sağolsun sorun yaşatmadı fazla.

Fakat almış oldugum db burnumdan geldi. Sanki Db yi kendim tekrar elden geçirdim.

kesinlikle Db alınamamasını kanıtlı olarak isteyene sunabilirim Skype konuşmalarını.

Allah vicdan sahibi etsin kendilerini.

bu gibi cakalardan ne sunucu alcaksın nede db kardeşim PvpHosting Ve Ko-hostingden Şaşma Pvp Hosting Saglam sunucu Veriyor Ko-Hostingde PvpHosting İle Aynı Fırma ama Ko-hosting Hem Sunucu Veriyor Hemde Db Editliyor Elinden geldikce Yardım Ediyor Sorunları Cözuyor. Bu Siteenin Cakaları Coktur.

bende 100 tl kaptırdım geçen gün ama ben savcılığa başvurdum artık kimsenin hakkını çalamaz

Geri
Üst Alt