Arkadaşlar Vds Den Oyunu Açıyorum Patch Atarken FtpError Diye Bir Hata veriyor Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halil44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

halil44

Member
Haz
581
0
Bu Sorunu Çözene GM lik Vericem Arkadaşlar...

Vdsden 1 den 5 e Kadar Hepsini Açıyorum Ama Patch Atmıyor Tıklıyorum Launchere FtpError Hatası Veriyor Ve 6 Ya kadar sayıyor Sonrada Atıyor Lütfen Yardım Edin.

Cevap: Arkadaşlar Vds Den Oyunu Açıyorum Patch Atarken FtpError Diye Bir Hata veriyor

ekledim kardeşim açıkmı ?

Cevap: Arkadaşlar Vds Den Oyunu Açıyorum Patch Atarken FtpError Diye Bir Hata veriyor

Bu Sorunu Çözene GM lik Vericem Arkadaşlar...

Vdsden 1 den 5 e Kadar Hepsini Açıyorum Ama Patch Atmıyor Tıklıyorum Launchere FtpError Hatası Veriyor Ve 6 Ya kadar sayıyor Sonrada Atıyor Lütfen Yardım Edin.

Arkadaşım sorunun şunlar olabilir. ;
SQL Server Database (kn_online) Version tablesinde attırmak istediğin patchler ile C:\ftproot klasöründeki patch isimleri (AD ları) uyuşmuyor olabilir.
Veya Ftp yi sunucuya yada yukarıdaki dediklerim tamamiyen doğruysa C:\ftproot diye bir klasör aç ve vps de IE yi aç ftp.serveripsi.com yaz gir.Orada patchleri görürsen bu iş halletmişsindir.

Yine sorun var ise ; http://www.facebook.com/hacked.by.zeberus Eklersen sorununu çözmeye Yardımcı olurum.

Hacked By Zeberus

Geri
Üst Alt