Arkadaslar Yardim KOPANEL HERSEY TAMAM BAGLANAMAMA HATASI LUTFEN YARDIM :(:(:(:(:(:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan joker44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

joker44

Member
Ağu
35
0
Cevap: Arkadaslar Yardim KOPANEL HERSEY TAMAM BAGLANAMAMA HATASI LUTFEN YARDIM :(:(:(

Herseyi yaptm appserveri yeniden yukledim www klasorunu ayarladim
sqlyi silip yeniden yukledim db resetledim yok olmadi :(
tek istedigim sey sunlar:
1.si:Portlari ogrenmek istiyorm kopanel portlari ve userlerin gircek portlari
2.si ise:Anlattigim gibi baslikta Kopanel hatama cozum lzm :S:S herseyi yaptm 127.0.0.1 diyom sayfa
goruntulenemiyor diyo :S:S
3.su ise:Modem Markam (Portlar İcin)
Zoom Modem v5 (5564)

Video da cektim
Belki Sorunumu daha iyi anlarsiniz diye :S
Link:
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

Pls Yardim :(:(:(

2 minutes dakika sonra eklenen:

Birde ben auto patchda yaptm onn icinde portlar lazimmi :S onlarida soylermisiniz :(:(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Arkadaslar Yardim KOPANEL HERSEY TAMAM BAGLANAMAMA HATASI LUTFEN YARDIM :(:(:(

Ya lutfen yardim hicmi dost yok ya:S

insanlik ölmus!!

önce bi server kurulumunu oku orada hemen hemen 10 15 kişi server kurulumunu anlatmış bak araştırmadan konu açman yanlış bi dene bulursun mutlaka :)

sayfa görüntülenemiyor = appserv kurulmamış yanlış kurulmuş 80 portunu kullanan başka birşey var
gerisi için allah kolaylık versin
gerçi bence sen vazgeç sen bu sevdadan daha appservi bile kuramıyorsan ilerde çıkacak sorunlar i yüzünden kafayı yersin

ODBC, Port, SQL Adı ve Şifresinin doğru olduğuna dikkat et

Geri
Üst Alt