Arkadaşlar Bugün İtibariyle Pwkoxp İlletinin yeni Sürümü çıkmış
:
@ ve yeni sürümde görev çubugundaki ismi sürekli değişiyor:a: bi ara açtığında beşiktaş bi açtığında windows live messenger oluyor. yani fixlemek zorlaştı bıtbıt
BUNLARI YAPIN DİYE DEĞİL ADMİN VE PROGRAMCILARIN ÇÖZÜM ÜRETMESİ İÇİN SÖYLÜYORUM..!
Bu sürümde sürekli 1500 Sc Sil Bas Sil Bas yaparak ölümsüzlük yapıyor@
ÖLÜMSÜZLÜKTEN BİR ÖRNEK
:
:
:
Diğer özellikler aynı merchant hack vs.. ama bu sürümün çıkması çok kötü oldu çünkü program sürekli isim değiştiriyor.ne kdr anti-cheat yapsanızda bir sitedeki team çıkan exeleri aynı gün kırıyor. sitenin ismini vermek istemiyorum:korsanh:
PROGRAMCILAR BİR ÇÖZÜM YAPARSA ÇOK İYİ OLUR YOKSA 1 SENEYE PVP DİYE BİRŞEY KALMAYACAK HİLELER YÜZÜNDEN:sakalli:
TEŞEKKÜRLER. Hakettiysem + rep :rock::rock:
BUNLARI YAPIN DİYE DEĞİL ADMİN VE PROGRAMCILARIN ÇÖZÜM ÜRETMESİ İÇİN SÖYLÜYORUM..!
Bu sürümde sürekli 1500 Sc Sil Bas Sil Bas yaparak ölümsüzlük yapıyor@
ÖLÜMSÜZLÜKTEN BİR ÖRNEK
Diğer özellikler aynı merchant hack vs.. ama bu sürümün çıkması çok kötü oldu çünkü program sürekli isim değiştiriyor.ne kdr anti-cheat yapsanızda bir sitedeki team çıkan exeleri aynı gün kırıyor. sitenin ismini vermek istemiyorum:korsanh:
PROGRAMCILAR BİR ÇÖZÜM YAPARSA ÇOK İYİ OLUR YOKSA 1 SENEYE PVP DİYE BİRŞEY KALMAYACAK HİLELER YÜZÜNDEN:sakalli:
TEŞEKKÜRLER. Hakettiysem + rep :rock::rock: