Aujard donuyor Yardım edin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 2235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

2235

New Member
Kas
15
0
Serverı açtıktan 2 - 3 saat sonra aujard donuyor. Nadirde olsa ebenezer de donuyo. Aujard donunduktan sonra sql nin hiçbir programı çalışmıyor ve serverde tekrar açılmıyor pc ye rest atmak gerekiyor. Bu olay daha önce yoktu sonradan çıktı. pc ye format bile atıldı ancak aynı sorun bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Cevap: Aujard donuyor Yardım edin

sorun prosedürlerinde... hö

Daha önce aynı db ile böyle bir sorun yoktu

Serverindeki Userlerde Premium'u 0 Gün Kalan Kişi Varsa Aujard Donma Gibi Sebeplerle Karşılaşabilir hö

Kullandığın SQL server sürümü nedir?
Şu yöntemi izle, DB yedeğini al öncelikle ne olur ne olmaz. Ardından database üzerine sağ tuş ile tıkla Tasks kısmından Detach Database yap. Ardından Log dosyasının olduğu yere git ve dosyayı sil.
Ardından Enterprise manager veya SQL Server Management Studio ile (SQL 2000 ise Enterprise manager, 2005 ve üzeri ise SMSS) Databases kısmına sağ tuş ile tıkla oradan Attach Database seç ve MDF dosyasını seçerek DByi geri yükle.
Bu işlemin ardından eğer SQL 2005 ve üzeri ise database özelliklerine gir oradan Files sekmesinden Log kısmına gel, Restricted growth seç Auto growth kısmından ve 1 MB ile sınırla.
Ardından Options kısmına gel Auto Shrink,Auto Update Statistics ve Auto Create Statistics kısımlarını TRUE yap. Bu anlattıklarım SQL 2005 ve üzeri için geçerlidir. SQL 2000 ise bu paragrafı atlayabilirsin.

Serverı açtıktan 2 - 3 saat sonra aujard donuyor. Nadirde olsa ebenezer de donuyo. Aujard donunduktan sonra sql nin hiçbir programı çalışmıyor ve serverde tekrar açılmıyor pc ye rest atmak gerekiyor. Bu olay daha önce yoktu sonradan çıktı. pc ye format bile atıldı ancak aynı sorun bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

aynı sorun bendede var bi çözümmmmmmm

Geri
Üst Alt