Konu Yazar CySinyooR MoonNetwork-95.130.174.63 Ağu 1,807 16 2 Eyl 2008 #1 1 konu daha açmıstım burda fotosunuda verdim 3 gündür cvp bekliyorum hala 1 allahın kul yardım etmedi Acele bilen varsa yarım lütfen
1 konu daha açmıstım burda fotosunuda verdim 3 gündür cvp bekliyorum hala 1 allahın kul yardım etmedi Acele bilen varsa yarım lütfen
M MrsOraK Dost Üye Eyl 219 3 10 Eki 2008 #2 Cevap: Aujard Hatasııı Aynı sorun bendede war Kardeş NasıL yapacamızı buldum aujardı tekrar rardan cıkartıp yapıstırıyoruz sorun düzeliyor tabi hata weren aujardı ilk başta siliyoruz çalısıyor bi dene bende ise yaradı Son düzenleme: 10 Eki 2008
Cevap: Aujard Hatasııı Aynı sorun bendede war Kardeş NasıL yapacamızı buldum aujardı tekrar rardan cıkartıp yapıstırıyoruz sorun düzeliyor tabi hata weren aujardı ilk başta siliyoruz çalısıyor bi dene bende ise yaradı
0 0uikShare Well-Known Member Tem 2,137 44 11 Eki 2008 #3 Cevap: Aujard Hatasııı Sanırım Prosedürlerde Hata VAr Aujard Prosedürleri OKumaya Çalışan Bir Program OLduqu için
Cevap: Aujard Hatasııı Sanırım Prosedürlerde Hata VAr Aujard Prosedürleri OKumaya Çalışan Bir Program OLduqu için