Aujard Kitlenme sorunu günlerdir çözüm bulamadim ...

Konu Yazar

DatabaseAdmin

Member
Kas
82
0
Arkadaşlar Benim Online Sayısı 200 ü Bulan Bir Serverim Var
Ama Genellikle Akşam Üstleri Yani Oyunun Kalabalık Oldugu Vakitlerde Aujard Kitleniyor
Yanıt Vermiyor Yani .
Bu Durumdada id şifre Yazıp Entere Basınca Ne Serverler Geliyor ne 10061 Veriyor Günlerdir Çözüm Arıyorum Bulamadım Yardım Lütfen bıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıt :rock:Hönk:v:bıtbıt

Cevap: Aujard Kitlenme sorunu günlerdir çözüm bulamadim ...

SQL log dosyası boyutu nedir?
Sisteminin mevcut RAM'i nedir?

650 mb civarı log dosyası olmuş c: de ..

1 gb ram var dedicated sunucu .

Ayrıca account login prosedurune birşeyler eklememi söylediler onuda ekledim bakalım akşam gene aujard takılıp login kapanacakmı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba ,

ACCOUNT_LOGIN Prosedürüne Çok Yüklenirsen daha kötü şeyler olabilir :)

Aujard klasoru içersindeki aujard.log 'un Son Satırlarını burada Verirsen , Çözüm bulabiliriz ...

2021-1-1 8:41, *** S1000, 3624, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server] , 48 ***
2021-1-1 8:41, *** 08S01, 0, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Communication link failure, 61 ***
2021-1-1 9:20, *** 01000, 3624, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Location: logrec.cpp:449
Expression: FALSE
SPID: 60
Process ID: 3288
Description: Invalid switch value, 155 ***
2021-1-1 9:20, *** S1000, 3624, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server] , 48 ***
2021-1-1 9:20, *** 08S01, 0, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Communication link failure, 61 ***
2021-1-1 10:11, Shared Memory Open Fail!!
2021-1-1 10:11, Shared Memory Open Fail!!

Buyur bunlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

bendede öledi fixlenmiş aujard indirdim acılıo artıq vermio öle

aujard portu kaçtı hö 15000 yada 15001 ise o porta flood sallıyorlar bazıları ama bildigime göre biri ebenezer biri login hö

Ne Yapmamız Gerekiyor Kimse Cevap Vermeyecekmi 1 Haftadır Arıyorum Fixlenmiş Aujard Nerden Bulacağım ?

Aynı sorun bende de war. account login prosedürüne yüklenme diyor kime dediysem.

Logları Kontrol Ettim. C: de oluşan loglar ilk kurduğum zamana göre 4-5 katı buyuklukte. Db'nin şişme olasılığı olabilir diye düşünüyorum. Ama şişme olayına çare de bulamadım. Kime sorduysam ellerinde bi kaç kod war, ya hata veriyo yada istediğim sonucu vermiyor.

Yardım Ederseniz Sewinirim.

premiumu biten kullanıcılara bak premium ver herkeze düzelir

Premium problemim yok. Herkesde premium war. Forumda araştırdım exe de virus olabilir yazmışlar. Virustotal'de tarattırdım, onun da bir problemi yok.

login logout presedürlerinde diorlar oralara bakıyorum oralarda normal :S

Fix Aujard ile uğra$madım biLe. "ph7" dediğin gibi yaptım. 80 portundan saldırı geliyordu appserv'i kaldırdım. Dün akşamdan bu yana mutluyum:) Sadece 1 kere kurdum appserv'i. Ondada aujard dondu:) Anlaşılan 80 portuna saldırı yapıyorlar ve bu aujardın kapanmasına veya donmasına sebeb oluyor.

Fakat hiç panel açmayacakmıyız? Saldırıları önlemenin bir yolu yok mu? bu konuda yardım bekliyorum.

Yaw ben onu ya kuramadım, yada o bir işe yaramıyor gibi bi his war içimde. Kullanımda gerekeni yaptım. Zaten appserv'i o yüzden kurdum engeller sandım ama, engellemedi.

kurulum konusunda yardımcı olurmusun

install'ı çalıştırdığında ms-dos penceresi açılır bi tuşa basın der basarsın kapanır..
başka bişi yok görünür simge falan olmaz ortada..
bin klasörünün içinde qtfw.exe var onu çalıştır karşına bi liste çıkarsa kurulmuştur
pencere boş çıkarsa yeniden kuracaksın

Arkadaşlar yöntemleriniz tektek deniyeceğim ilgi ve alakanız için hepinize teşekkür ederim

SQL 2005 ve üzeri kullanın...
Logu silmek için direk çözüm;
Yedek alın, DB'nin üzerine gelin DETACH yapın. Logun olduğu klasöre gidin. Log dosyasını silin.SQL Enterprise manager gelin (SQL 2000 için) attach database yapıp mdf dosyasının yerini gösterin.Ardından tasks kısmına gelip shrink database yapın...
DB'nizin log dosyası sıfırlanacak, SQL 2005 ve üzerinde log dosyasının boyutunu sıfırlayabilirsiniz, ne yazık ki SQL2000de elden ele dolaşan dbler yüzünden ayarlanamıyor.

Geri
Üst Alt