HomeKO AYASOFYA İFŞA MESELESİ BOŞ MUHABBET...

Konu Yazar

inceofficial

New Member
Ara
6
2
Ayasofyayı bilmem etmem fakat kardeş senin amacın , işin gücün belliki insanların sırtından prim yapmak ekmek yemek , kime yaslanmaya çalışıyorsun o videoda onu belki tahmin edemem ama elbet birilerine yalanmaya çalıştığın ortada. Sen sen ol kimsenin peşinde kuyruk olma ve kimseyi saçma sapan konuşmalarınla 3 yaşındaki çocuklar gibi açıklarını yakalamaya maskara etmeye çalışma kendin maskara olursun ve bunca yıllık homeko tecrübeme bakarsamda kendimce oldunda. Herkes rızkının ve nasibinin peşinde , sen bu işlerin peşinde koşarak insanlara engel olmaya çalışma , bakarsın kendine engel olmuşsun...

O videoyu kaldırmak eminim senin için en hayırlısıdır :)
not : Allah şahitki bu serverin sahibinin ismini o videoyu izlerken öğrendim.

Ayasofyayı bilmem etmem fakat kardeş senin amacın , işin gücün belliki insanların sırtından prim yapmak ekmek yemek , kime yaslanmaya çalışıyorsun o videoda onu belki tahmin edemem ama elbet birilerine yalanmaya çalıştığın ortada. Sen sen ol kimsenin peşinde kuyruk olma ve kimseyi saçma sapan konuşmalarınla 3 yaşındaki çocuklar gibi açıklarını yakalamaya maskara etmeye çalışma kendin maskara olursun ve bunca yıllık homeko tecrübeme bakarsamda kendimce oldunda. Herkes rızkının ve nasibinin peşinde , sen bu işlerin peşinde koşarak insanlara engel olmaya çalışma , bakarsın kendine engel olmuşsun...
kardeş doğruları konusunca birşey mi battı sana ? hayırdır ? evet herkes kendi rızkı peşinde ama başkalarının rızkını calma bence kendinede dikkat et buraya adresini yaz geliriz no problem tehditlerin sökmez

Yapma bee adres mi istiyorsun bak gerçekten şuanda fazlasıyla korkuttunuz beni bu konuyu silip şuanda ortadan kaybolmam gerekicek sanırım. Mesele birşey batıp batmaması değil , madem açık konuşmak gerekiyor o videodaki kahpe arkadaş kendi minik aklınca iki yüzlü oynamaya çalışıp belliki bu arkadaşı başkasının ekmeğinde koşuyor gibi göstermeye çalışmış bu bir. İkincisi en ufak küfüre argoya heleki özel bir konuşmadaki samimiyet kazanılmışbelliki bir geçmişleri var incede olsa , gidip onu bile o videoda dile getirmeye çalışması gerçekten kahpelik ve ben eminimki sırf o video o an çekiliyor diye o arkadaş samimiyeti bir kenara bırakıp özenle seçmiş yazışmalardaki kelimelerini zaten kahpelik başından planlanmış anlayacağın belliki. Ben ne sözümü esirgerim ne yerimi yurdumu gizlerim bir yanlış gördüm eğer batmaksa evet battı bende düzelttim olay bu , bence sende her kimsen fazla kurcalama yorumlarımı ekmegine nasibine bak hadi hayırlı geceler.

Geri
Üst Alt