HomeKO AyasofyaOnline.net I v1299 HomeKo I Yeni Açıldı I +1000 ONLİNE I Sınıfında Lider Sunucu !

Kardesim niye hepiniz ayni yalnisi yapiyorsunuz? Anladik para kazanmaniz lazim, degirmen suyuyla donmuyor bu serverler lakin siz kisa vadeli kazanma derdindesiniz.. Ilk 3-4 gun server doluyor daha haftasi bitmeden server cokuse geciyor..
Isin ozu tamam pusda ne satiyorsaniz satin lakin o satilan seylere normal sekilde de ulasma imkani taniyin... benim fikrim bu yonde..
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim ama ufak bir detayı atlıyorsun. Birincisi Server uzun vadeli olması için aylardır üzerinde çalıştığımız ve 1299 'da 'Hiç bir sunucuda' bulunmayan bir çok özellik mevcut. İkinci olarak Pus'ta satılan bir çok item oyun içinde Kill görevinden sahip olabiliyorsunuz. Satılmayanlar ise biz her CR event'te ( Günde iki kere) 350 KC dağıtıyoruz ve buna ek olarak UTC ( Under The Castle) etkinliğinden KC - GEM - SC ve diğer tüm Pus itemlerine sahip olabiliyorsunuz. Bundan daha iyi kullanıcılarını destekleyen birisi var mı acaba ?

Hic kc cekmeden pusdaki itemleri eventlerden alabilirsiniz..Ayrica serverde unique takilar cok degerli oldugu icin ornek wp yi 3 4 k kc ye satip pre kanat herseyi cekebiliyorsun

guzel hos diyorsunuz da herkesin eventlere katilamadinida goz onunde bulundurmak gerek... ne bilim %1 de olsa bi dropbu olsa daha farkli seyler yada.. Beni yanlis anlamanizi istemem, sonucda bende o swden bu swye atlamayi sevmiyorum swlerde sabaha kadar emek veriyorum ama parasi olana ulasamadigimi gorunce zevkim kaciyor.. tamam parasi olan alsin pusdan yalniz benimde ona bi sure sonra ulasma imkanim olsun tek istegim o..

bu arada tesekkurler cevap verdiginiz icin..

guzel hos diyorsunuz da herkesin eventlere katilamadinida goz onunde bulundurmak gerek... ne bilim %1 de olsa bi dropbu olsa daha farkli seyler yada.. Beni yanlis anlamanizi istemem, sonucda bende o swden bu swye atlamayi sevmiyorum swlerde sabaha kadar emek veriyorum ama parasi olana ulasamadigimi gorunce zevkim kaciyor.. tamam parasi olan alsin pusdan yalniz benimde ona bi sure sonra ulasma imkanim olsun tek istegim o..

bu arada tesekkurler cevap verdiginiz icin..
Emek verip oynayan herkes burada üstünü her türlü dizebilmekte. Siz daha önce bir sunucumuzda bulundunuz mu acaba ?

Geri
Üst Alt