Azuko Pinc Pwp Server Moviem umarim Begenirsiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rain05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Azuko Pinc Pwp Server Moviem umarim Begenirsiniz

Güzel Videolar Çalan Şarkıları İsimlerini Sölermisin :^^:

Bana Uyar Guzel bi PWp bulursan soylersin takilirik ben bulursam bende solerim
bi kac abi daha var onlarda kafadengi asaslar ii bi grup oluruk.:^^::sakalli::rock:

Yokki asas ın iş yaptıgı bi server.Hepsi mage server ha ** mage server ların. :D

W + R yi iyi KuLLanıRsan sKiLi sektiRmessin qzL oLmus ama :D ( DAHA İYİ OLABİLİRSİN )

Sendede CASPER bilgisayarlarla birlikte verilen klavyelerden ve sağlam bir pc var heralde :) Benim videoyada ctrl diyen bol fakat anlamıyor kimse :) İyi asas kullanıyorsun. Vaktim olursa vs atmayı isterim :)

güzel oynuyosun başarılarının devamını dilerim ama videoda full ingilizce yazmışsın araları

Yorumlar icin tekrar Tskler Bu aralar Oynayamiorum Cunku CAlisiorum Ilerleyen gunlerde Vs atmak isteyenlerle vs atarim herkese k.g:-:

eline sağlık yabancı server 70/1 server galiba cok guzel bir servere benzior IPsi nedir bunun Acabaaa höhöhö :) kardeş manayla minor işini birlikte yapamıyorsun ii combo yapan bir warrior seni rahat alır ayrıca W combosu pek işe yaramıor skill vurdukdan sonra R yapmalısın bazı yerlerde vuruosun R ile ama her zaman deiL :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ya yemin ediyorum 1. videodaki şarkının 1.5 yıldır hastasıyım adını bilen yokmu :S adı ne la söle bana dile benden ne dilersen :D yada uplarmısn ya cok lazm :D

Son düzenleme:

Stratovarius - Destiny hö

wooo agam ya hö
bu sarkıya 1.5 sene önce raptor +8basma videosunda aşık olduydum Hönk :haha: süper şarkı ama ya hö içim gidio kadın aa aaa diyince :haha: :haha:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt