infinitywaron
Member
- Şub
- 96
- 0
1
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
kardeşim el altından pus verilmiyor pus bosslardan düşürülüyor. + 21xx degil senin o dediğin 300 tllik sunucular 1299. adam oyun oynansın diye açmış serveri. krowazdada fark ettirecek bişey yok chaosla sweet kiss düşmüyo server beni sardı seni bilemicemBak, işte bu sefer gerçekten kırıcı olacağım!
Oyuna girişte hiçbirşeyi kontrol etmeden kafanıza göre client belirlemiş içini editleyip değiştirme gereği bile olmadan alıntıdır diye yazmadan yayına vermişsiniz, insanları mağdur ettiğiniz yetmiyor birde
UPGRADE ORANI
+6 > %70
+7 > %40
+8 > %25
yazıyorsunuz , gerçekten harika 27 adet +6 dan 1 adet +7 olmaksızın tüm geliştirmeler kırılıyorsa gerçekten ALKIŞLANIR!
NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN BRAVO DİYORUM!
* Kullanıcı sayısı panelde 3 ile çarpılır..
* Uprage oranlarında yüksek şanslar vaat edilir ama biz şanssızızdır..
* PWR STORE kapalıdır [ama El altı yardım yapılır veya satılır.. (Sunucu sonuçta bedava açılmıyor)
* 3-5 günde bir versiyon atlanır patch yapılır, saldırı olur.. CEREMEsini yine oyuncular çeker,
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
3-5 kuruşun hesabında değilim de YALAN a da hiç tahammül edemiyorum, kusura bakma.
Ben kimsenin reklamını yapmak peşinde de değilim ama insanları salak yerine koymayın.
Bir sunucunun aylık kirası + kurulumu + paneli +ıvırı zıvırı herşeyi içinde 50 ile 300 lira civarında.
w w w _ poyraz bilisim _ com _ tr (inceleye bilirsin)
Madem kuruyorsunuz servırı millete vaat verip getiriyorsunuz ilgilenin o halde..
18:15 ten 21:50 ye kadar online durumdayım hiçbir yetkili yok!
Panel başkasından, Client başkasından.. Sorunlar buglar saldırılar hileler hiç bitmez yani sizi tercih ettiğine insanı pişman ediyorsunuz gerçekten. Bilmemek ayıp değilde, yalan konuşmak gerçekten büyük bir karaktersizlik!
İnsanlar paralar ödüyor aldıkları hizmet sıfır, bu da kimsenin umurunda değil, o halde burada bulunmanın bir esprisi yok yani.
Büyüklerimizin sözüdür : " Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur! "
Bizim ülke olarak en büyük kayıbımız bilmeyişimizle üste çıkmaya çalışmamız,
Örnek : Doktor araba tamirciliği yapmaya kalkarsa,
Tamirci boyacılık yapmaya kalkarsa,
Boyacı elektrikçilik yapmaya kalkarsa,
Elektrikçi öğretmenlik yapmaya kalkarsa,
......vs.vs
Sen ve piyasadaki birçok oyun sunucusu yöneticileri.. HomeKO nun, private serverin ne olduğunu bilmemekle beraber kafanıza göre servır açıyorsunuz oyuncularında oynama zevkini kaçırıyorsunuz.
3-5 gün sonra oyunu kapatmak zorunda kalıyorsunuz, sonra isim değiştir tekrar yalana başla, vicdan nerede söylermisin?
Haysiyet nerede, karakter nerede?
Zaten bu yaşa kadar birşeyler öğrenemediyse insan ailesinden atasından, 20 sinden sonra çok zor maalesef.
EĞİTİM ŞART BAŞKA HİÇBİRŞEY DEMİYORUM! [Anlaya bilene] Kolay gelsin.
dediğin gibi oldu kapandı galiba serverBak, işte bu sefer gerçekten kırıcı olacağım!
Oyuna girişte hiçbirşeyi kontrol etmeden kafanıza göre client belirlemiş içini editleyip değiştirme gereği bile olmadan alıntıdır diye yazmadan yayına vermişsiniz, insanları mağdur ettiğiniz yetmiyor birde
UPGRADE ORANI
+6 > %70
+7 > %40
+8 > %25
yazıyorsunuz , gerçekten harika 27 adet +6 dan 1 adet +7 olmaksızın tüm geliştirmeler kırılıyorsa gerçekten ALKIŞLANIR!
NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN BRAVO DİYORUM!
* Kullanıcı sayısı panelde 3 ile çarpılır..
* Uprage oranlarında yüksek şanslar vaat edilir ama biz şanssızızdır..
* PWR STORE kapalıdır [ama El altı yardım yapılır veya satılır.. (Sunucu sonuçta bedava açılmıyor)
* 3-5 günde bir versiyon atlanır patch yapılır, saldırı olur.. CEREMEsini yine oyuncular çeker,
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
3-5 kuruşun hesabında değilim de YALAN a da hiç tahammül edemiyorum, kusura bakma.
Ben kimsenin reklamını yapmak peşinde de değilim ama insanları salak yerine koymayın.
Bir sunucunun aylık kirası + kurulumu + paneli +ıvırı zıvırı herşeyi içinde 50 ile 300 lira civarında.
w w w _ poyraz bilisim _ com _ tr (inceleye bilirsin)
Madem kuruyorsunuz servırı millete vaat verip getiriyorsunuz ilgilenin o halde..
18:15 ten 21:50 ye kadar online durumdayım hiçbir yetkili yok!
Panel başkasından, Client başkasından.. Sorunlar buglar saldırılar hileler hiç bitmez yani sizi tercih ettiğine insanı pişman ediyorsunuz gerçekten. Bilmemek ayıp değilde, yalan konuşmak gerçekten büyük bir karaktersizlik!
İnsanlar paralar ödüyor aldıkları hizmet sıfır, bu da kimsenin umurunda değil, o halde burada bulunmanın bir esprisi yok yani.
Büyüklerimizin sözüdür : " Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur! "
Bizim ülke olarak en büyük kayıbımız bilmeyişimizle üste çıkmaya çalışmamız,
Örnek : Doktor araba tamirciliği yapmaya kalkarsa,
Tamirci boyacılık yapmaya kalkarsa,
Boyacı elektrikçilik yapmaya kalkarsa,
Elektrikçi öğretmenlik yapmaya kalkarsa,
......vs.vs
Sen ve piyasadaki birçok oyun sunucusu yöneticileri.. HomeKO nun, private serverin ne olduğunu bilmemekle beraber kafanıza göre servır açıyorsunuz oyuncularında oynama zevkini kaçırıyorsunuz.
3-5 gün sonra oyunu kapatmak zorunda kalıyorsunuz, sonra isim değiştir tekrar yalana başla, vicdan nerede söylermisin?
Haysiyet nerede, karakter nerede?
Zaten bu yaşa kadar birşeyler öğrenemediyse insan ailesinden atasından, 20 sinden sonra çok zor maalesef.
EĞİTİM ŞART BAŞKA HİÇBİRŞEY DEMİYORUM! [Anlaya bilene] Kolay gelsin.