Bahçe Oturma Grubu Satışı

Konuyu okuyanlar
0 dk
Konu Yazar

aysu.yigiter

New Member
Şub
15
0
1976 yılında Bursa Küçükbalıklı semtinde kurulan Kural Döküm Sanayi yıllar içinde büyüyerek üretim kapasitesini ve vizyonunu geliştirmiş, artan ihtiyaçlar doğrultusunda Nilüfer Organize Sanayi Dökümcüler Sitesi’ne taşınarak modern üretim anlayışını benimsemiştir. Kurulduğu günden bu yana kalite, güven ve istikrar ilkeleriyle faaliyet gösteren Kural Döküm; taşlama, kumlama, montaj, kalıplama ve ağaç işlerini de bünyesine katarak seri üretim gücünü artırmıştır. Bu güçlü altyapı sayesinde hem endüstriyel üretim alanında hem de dekoratif dış mekân ürünlerinde sektörün güvenilir markalarından biri haline gelmiştir. Özellikle dış mekân tasarımlarında dayanıklılık ve estetiği bir araya getiren döküm masa sandalye modelleri Kural Döküm’ün en çok tercih edilen ürün grupları arasında yer almaktadır. Dökümün sağlam yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca deformasyona uğramadan kullanılabilen bu ürünler hem belediye projelerinde hem de özel bahçelerde güvenle tercih edilmektedir. Estetik detaylarla zenginleştirilen tasarımlar mekânlara klasik ve zarif bir hava katmaktadır.

Kural Döküm Sanayi 2021 yılında başlattığı Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları sonucunda ISO 9001:2021 Kalite Yönetim Sertifikası almaya hak kazanmış 2021 yılında ise CE Belgesi ile kalite standartlarını uluslararası düzeyde tescillemiştir. Bu belgeler firmanın üretim süreçlerinde disiplinli, sistematik ve müşteri odaklı bir yaklaşım benimsediğinin göstergesidir. Uzun yıllara dayanan tecrübe sayesinde makine sanayi, soba ve ısı sanayi, otomotiv ve tarım makineleri gibi birçok sektöre üretim yapan Kural Döküm aynı zamanda park ve bahçe düzenlemelerine yönelik estetik ürünleriyle de dikkat çekmektedir. Bahçe ve park alanlarında konforlu alanlar oluşturmak isteyenler için üretilen bahçe oturma grubu seçenekleri ise hem dayanıklı hem de ergonomik yapılarıyla ön plana çıkar. Açık hava koşullarına karşı dirençli malzemelerle üretilen bu gruplar uzun ömürlü kullanım sağlarken şık tasarımlarıyla da çevre düzenlemelerine değer katar. Kural Döküm üretim sürecinde kalite kontrol aşamalarını titizlikle uygulayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.

Dış mekân dekorasyonunun tamamlayıcı unsurlarından biri olan ahşap saksı modelleri de firmanın estetik anlayışını yansıtan ürünler arasında bulunmaktadır. Doğal görünümü ve sağlam yapısı sayesinde park, bahçe ve sosyal alanlarda dekoratif bir bütünlük sağlar. Ahşap ve dökümün uyumlu birleşimi mekânlara hem sıcak hem de dayanıklı çözümler sunar. Bu ürünler şehir mobilyalarında fonksiyonellik ile estetiği bir araya getiren önemli detaylardır. Kentsel tasarım projelerinde sıkça tercih edilen bahçe çeşmesi modelleri ise hem dekoratif hem de işlevsel çözümler sunar. Dayanıklı döküm malzemeden üretilen çeşmeler uzun yıllar boyunca dış etkenlere karşı dayanıklılığını korur. Estetik tasarımları sayesinde meydan, park ve site içi alanlarda görsel bir odak noktası oluşturur.

Ayrıca klasik ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken ferforje masa sandalye modelleri dış mekânlara nostaljik bir dokunuş kazandırır. İnce işçilikle üretilen bu ürünler hem dayanıklılığı hem de şıklığı bir arada sunar. Kural Döküm Sanayi donanımlı ve tecrübeli kadrosuyla müşteri memnuniyeti, zamanında teslimat ve ürün kalitesi ilkelerini benimseyerek sektördeki güvenilir konumunu her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Üretimdeki disiplinli yaklaşımı ve yılların verdiği deneyimle dış mekân dekorasyonuna yönelik sağlam ve estetik çözümler sunmaya devam etmektedir. Hemen alışveriş için www.kuraldokum.com tıklayın.

Geri
Üst Alt