Mage - Okçu Server BatakKO Mage-Okcu Gerçeği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taskafa02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

taskafa02

Member
Nis
355
2
Arkadaşlar bu batakko denen mage okcu serverda edit yok deniyor ama var + arkadaşlarına np ve hera sc yardımı yapıyor ve butun koxplarda calısıyor.Boşa zaman harcamak istemeyen arkadaşlarımın girmesini tavsiye etmem iyi günler

koxp açmışsın oyunda adamları kesmişsin ve gelip bunu mu demişsin ? editliği ispat edebilirsen herşeyi kabul ederim. ayrıca oyunun içinde hera sc vb. şeyler mevcuttur. yerlerini herkes bilir.

tearx ben serverda hera yok demiyorum var ama kolay kolay cıkmıyor ama arkadaslarına hera sc veriyor ben buna kendim şahit oldum arkadaşım

la yalan konuşma burda arkadaşına atros atarken ben vardım amk keşke ss alaymışm adam olsan söylersin zaten kendin

Rezil herif bir server yapıyorsun çoluk çocuk gibi bu koxpu 2 haftadır fixleyemedin halada fixleyemiyosun 10 yasında acmıssın serveri velet

yanlışın var benim serverim yok.Zaten serverine girenlerde anlıyacaktır senin yaşının kaç oldugunu ve serverinin kalitesini ;)

server'a girenler yaşımı gerçekten anlayabilir :) söylenti yerine gerçeklere bakmak lazım :)

ben senin serverına girdim yaşınıda çok iyi anladım en fazla 16 yaşındasın kardeşim millet oyunu bırakırız diyince atros atan adminden ne beklenir :)

Geri
Üst Alt