Farm Server BattleKO | The Resurrection - v1534 | [Official Olarak Bugün Açılıyor] | Tüm herkese EXP Premium!

11889443_1616457628643411_1979926462758455263_n.png

oyuna giremiyoruz.karakter olusturdum enter dediğimde cannot select the character hatası verip atıyor oyundan.
Official açık olmadıgını biliyorum ama betada suan sanırım açılması lasım değilmi charın.

oyuna giremiyoruz.karakter olusturdum enter dediğimde cannot select the character hatası verip atıyor oyundan.
Official açık olmadıgını biliyorum ama betada suan sanırım açılması lasım değilmi charın.

Server offical olarak yarın 21:00'da açılacak şuanlık sadece offical için karakter oluşturabilirsiniz oluşturduğunuzda giriş yapamassınız.Beta 1 hafta önce kapandı ve üyelikler sıfırlandı.Şuanki üyelikler offical için geçerlidir

Son düzenleme:

BATTLEKO İFŞA HERKEZ İZLESIN !

Sw'nin tanıtımını ilk gördüğümde Oracle Game'nin başka swsi olduğunu düşünmüştüm.
Düşüncelerimi haklı çıkardın. Teşekkür ediyorum.Adamlar kolay para kazanıp milletin hakkını yiyor.
PVP serverlara para bağlayan sa.laklara tav oluyorum :) Bir yandan iyi oluyor o sa.laklara.Akıllı olsunlar biraz.

Oracle bizim ise, neden yeni bir oyun açalım? :)
Paintle hazırladın galiba videoyu. Hiçbir kanıtı yok. Biri çıkmış bu server oraclenin demiş geçmiş.
Hem knightarenanın , hem oraclenin. Vay be , ne devletiniz..
Paint ile hazırlanmış bu videoya itimat etmeyiniz.

Oracle bizim ise, neden yeni bir oyun açalım? :)
Paintle hazırladın galiba videoyu. Hiçbir kanıtı yok. Biri çıkmış bu server oraclenin demiş geçmiş.
Hem knightarenanın , hem oraclenin. Vay be , ne devletiniz..
Paint ile hazırlanmış bu videoya itimat etmeyiniz.

Oracle'nin kurucuları beceremeyip devrettiler oyunu diye biliyorum.Oradan yola cıkarak acaba battleko oracle nin mi diye düşündüm.
İnşallah değilsinizdir.Aksam yine oyuna girip bakacam ortama.

Bu emek hırsızı insanlarla sakın oynamayın. Acılalı daha 5-6 saat oldu adam parayı cebe indirip servera db cekti.

Efsane uyanamadı pek asdad.
Daha ilk günden sıçtınız. İyi ki para yatırmamışım da o kadar kastığıma bile yazık. 5k 6k user beklerken baktınız 2k 3k user kapat db sıfırla yarın tekrar aç ama boşa uğraşıyorsunuz sizin hakkınız 1k user bile değil. Bu saatten sonra kimse de bu servere inanmaz.

Konu günceldir.
Bu emek hırsızı insanlarla sakın oynamayın. Acılalı daha 5-6 saat oldu adam parayı cebe indirip servera db cekti.

Efsane uyanamadı pek asdad.
Daha ilk günden sıçtınız. İyi ki para yatırmamışım da o kadar kastığıma bile yazık. 5k 6k user beklerken baktınız 2k 3k user kapat db sıfırla yarın tekrar aç ama boşa uğraşıyorsunuz sizin hakkınız 1k user bile değil. Bu saatten sonra kimse de bu servere inanmaz.

Buraya tıklayarak rollback hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Konuyu detaylı şekilde açıkladık sizin içiniz fesat.

- Power UP Store'den 28 Ağustos - 29 Ağustosta ('Blood' sunucusunun Official sürümünde) GameCrea, Oyunfor, Sonteklif ve Paypal üzerinden ESN kodu almış, ESN kodunu kullanmış olan tüm kullanıcılarımızın Knight Cash'leri geri iade edilecektir

dedi ve geri iade edildi arkadaşlar. Yalnız bir sürü insanın bir sürü itemi kayboldu bu 29 ağusto muhabbeti ile. Benim sosum gitti mesela. Bu kayıplar ne olacak peki bunların bir telafisi olmayacak mı ?

Geri
Üst Alt