- May
- 274
- 2
Hey Merhaba;
Ben BuiS'mişimde Haberim Yokmuş Birde Biliyormusunuz Eski Nickim tunahanmania'ymış :icon_eek:
Admin:Leyn Sen Kimsin Onu Söyle
BuiS:Tamam Abi
Geçelim Reel Hayata
İletişim Bilgileri:[email protected]
Cep Tel NO:Aşırı Sapıklık Dolayısıyla Vermem
Ben BuiS'mişimde Haberim Yokmuş Birde Biliyormusunuz Eski Nickim tunahanmania'ymış :icon_eek:
Admin:Leyn Sen Kimsin Onu Söyle
BuiS:Tamam Abi
Geçelim Reel Hayata
Ad Soyad:Tunahan Gökçe Kızlık Soyadım Yok Hönk Istanbul'da Oturuyorum Hemde Halkalı :rock: Okyanus Fen Öğrencisiyim :rock: Yaşım 15 Doğma Adana Büyüme Istanbul (O Nasıl Oluyor Lem Hönk) Bak Sana Şöyle Anlatıyım Adana'da Doğmuşum Büyümüşüm Büyümüşüm 2.5 Yaşına Kadar Orda Kalmışım(Woow Ne Kadar Çok Büyümüşsün) Sonracığıma Istanbul'a Gelmişim Hemde Halkalı'ya :rock: Sonracığıma Ilk Okulu Büyük Halkalı İlk Öğretim'de
Orta Okulu Mehmet Akif Ersoy İlk Öğretim'de Lise'yi Burslu Olarak Okyanus Fen'de :rock
Hala Okyanus Fen'deyim Çaktırmayın)Esmerim Boyum 1.80 Ama (Hala Cüceyim) :rock: Kilom 53 Anlıycağınız Cılızım. :sakalli:
Gelelim Knight OnLine Ve Private'e Geçişim!
KO'ya Yaklaşık 5.5 Yıl Önce Gibi Bir Süre ile Başladım V13xx di :rock:
Private'ye FrienzKO ile Başladım Sonra Editor'lüqe Başladım..
1098'den beri Pw'deyim.Çoğu Member Gibi ilk Olarak FRMTR'deydim Sonra Şevki Aga'nın Kişisel iletisinde Ko-Cuce.com Yazısını Gördüm Damladım... :korsanh:
V1098'de hayalc ile Takıldım
V11xx'de Uğraşmadım
V150x'de Solo Takıldım
V1299'de Uğraşmadım
V1311'de Yaptım Bişeyler Sonra Format!
Orta Okulu Mehmet Akif Ersoy İlk Öğretim'de Lise'yi Burslu Olarak Okyanus Fen'de :rock
Gelelim Knight OnLine Ve Private'e Geçişim!
KO'ya Yaklaşık 5.5 Yıl Önce Gibi Bir Süre ile Başladım V13xx di :rock:
Private'ye FrienzKO ile Başladım Sonra Editor'lüqe Başladım..
1098'den beri Pw'deyim.Çoğu Member Gibi ilk Olarak FRMTR'deydim Sonra Şevki Aga'nın Kişisel iletisinde Ko-Cuce.com Yazısını Gördüm Damladım... :korsanh:
V1098'de hayalc ile Takıldım
V11xx'de Uğraşmadım
V150x'de Solo Takıldım
V1299'de Uğraşmadım
V1311'de Yaptım Bişeyler Sonra Format!
İletişim Bilgileri:[email protected]
Cep Tel NO:Aşırı Sapıklık Dolayısıyla Vermem