Ben BurningHeart

Konu Yazar

BurningHeart

Well-Known Member
May
774
114
İsim = Emre
Yaş = 17
İkamet = İstanbul
Favori Takımı = Beşiktaş
İlgi Alanları = Müzik, Oyun,

Tam 17 Sene Önce İstanbulun Kadıköy İlçesinde Doğmuş Bir Kişiyim Baba Tarafından İstanbul Anne Tarafından Kıbrıslıyım ... Eskiden Bilgisayar Bağımlısı biriydim Şimdi Sosyal Hayatıma Düşkünümki Okul Kapanasıya Kadar Forumda Beni Fazla Göremediniz ...Gelelim Private Server İşine Nasıl Başladığıma ... 3 veya 4 Sene Önce Knightoyna İsimli İlk Private Serverlardan Birisinde Versionu 1098 di Tabi O zamanın bir Usko Oyuncusuydum Tam Bilmiyordum Private Serverları Pekte Tanıyan Olmazdı Beni ... Knight Oynadan Burdan Bir Sürü Tanıdığım Olucağını Bilmezdim Bile O Oyun Kapandı Ben Bu İşlere İyice Merak Sardım Tabi Server Kurma İşi Felan Değil Oyunun Sistemi hakkında İncelikleri Hakkında ... Ondan Sonra Atako Diye Bir Server Açıldı Yöneticileri Bu Forumun Adminlerinden Matrix1536 Neo_Tr ve Adını Hatırlamadığım Bir Kaç Kişi Vardı ... Bir Süre Atako Oynadım ve Bıraktım Myko ya Geçtim Baya Bir Süre Orda Oynadım Trko.biz Adında Excalibur ve Matrix1536 nın Yöneticilik yaptıkları Servera Geçtim Trko.bizden Önce Türkiyenin İlk 1503 Serveri Yine Tr-ko da Çok Kısa bir Dönem Oldum ... Trko.biz O Zamana Kadar Gelmiş En Zevkli Server Sayılırdı Bir sürü Online Oyuncu Olmasına Rağmen Oyunun İşleyişi Bozulmuyordu ... Trko.Biz Uzun Zaman Online Kaldı ve Unuttuğum Bir Kaç Nedenden Kapandı Trko.Biz Kapanınca 1503 Furyası Geldi Atako 1503 Version İle yeniden Online Oldu Ama Fazla İlgi Çekemedi Aslında Bütün 1503 Serverlar Çekemedi İlgi Ancak Turkeyko 1503 Server Açtı 1503 serverlarda çok bug vardı oda baya bir online kaldı ama buglar yüzünden kimse rahatça oynayamadı Bende Artık Sarmıştım Bu Private Server İşlerine Hayatım Boyunca hiç DB Editlemedim Ben Sürekli Client üzerinde Çalıştım Data Dosyasının İçindeki TBL Dosyalarını Editleyerek Başladım İşlere Ama Yaptığım yanlızca Tbl yi Editleyip Npc den Giga Çekmek Değildi Zones.tbl den tut UPCDefaultLook.tbl ye kadar hepsini editlediğimi hatırlıyorum Oyunun Exesinede MErak Sarmıştım Ondada Kendi Çapımda Editlemeler yapıyordum ve Dreamko İsminde Bir Server Gelmişti O Zamana Kadar Gelmiş En İyi DB O Serverdaydı Girdim Orda Hergün Savaş Olurdu Savaşa girerken Goleme Bile Yatmayı Özledim yani 1098 serverlarda Ordanda Ayrıldım Uzun Bir Süre ara Verdim Yaz Geldi Okul Kapanınca TDKO Adında bir Server Vardı Oda Ozamana Kadar Geldim En İyi DB le Açılan Serverdi Onda 7-8 Ay Oynadım Olaylı Bir Şekilde Ayrıldım(dık) Serverdan Tabi TDKO dan Önce Bu Forumun Adminlerinin Kurduğu Ki O Dönemde Bundan Öncede Ko-cuce Vardı Tabiki Bugünkü Gİbi Talep yoktu Günde 7-8 Kişi Olurdu o Zaman Forumda Tam 2 Sene Öncesi Nede Olsa Handyko Diye bir Server Vardı Uzun Zaman Açık Kaldı ve Çok Güzel Ve Özel bir Serverdi En Çok eğlendiğim Serverdi Benim Bulunduğum Clanın Tüm Npleri Silinince Oyundan Olaylı Bİr Şekilde ayrıldık ve Bu Forumun Yöneticileriyle Bu Server Sayesinde Yavaş Yavaş Tanışmaya Başladık ... Ben TDKO ve Handyko Kapanınca Bu Forumdan Mjsamet, Görkem ve Alpereks Gibi Adamlarında Oldugu Jpkoya Başladık 3-4 hafta oynayıp olaylı bir şekilde ordanda ayrıldık tabi bunlar 2 sene öncesi jpkoda ozmn kiralama felan yeni gelmişti ve o Senenin Sonunda Private Serverlarda Devrim Sayılabilecek Bir Gelişme Olmuştu Wmko Dosyaları Yani 1503 Serverların Daha az Bug Lısı pelerin simgesi olan pazar kurma olan wmko dosyaları paylaşılmıştı Tabi Bu Paylaşma Olayıda Olaylı Oldu O Konuyu Açmak İstemiyorum Aslında hiç Düşmesini İstemezdim bunuPrivate Serverların Köklerine Bağlı Kalmasını İstiyordum Çünkü 1098 deki Arkadaşlık Ortamı Hiç Bir Versionda Olmuyacaktı 1505 Versiondu Bu Gelen Hemen Server Dosylarını İndirip Denedim ve Server Dosyalarını Editledim Güzel Şeyler Çıktı Tabi 1098 Deki Arkadaşlık Ortamı Olmuyacak Demiştim Olmadıda Zaten Private Serverleri O Zaman bıraktım o Zamandan bu Zamana Geri Dönüş yapmıyacağımı Söylemiştim ki 1299 Server Dosyaları Çok Zaan Geçmeden Düştü ama Çalışmıyordu Çok Uzun Bir Süre Oyuna girmek İçin Editlemeler Yapıldı Üzerinde en sonunda Oyuna Girildi ve 1299 Serverlara Gİren Belki İlk 5-6 Kişiden Biri Bendim 1299 Serverlarda Birkaç Ay durduktan sonra Geri Dönüşü Olmadan Bıraktım Halada Oynamıyorum Yaklaşık 1.5 Senedir Ama Okullar Kapanınca geri Dönmeyi Düşünüyorum ... Özel Hayatıma Gelince Müzik Çalışmalarım Var Heavy Metal Dinleyicisiyim Ama Sadece Heavy Metal Bir Çok Endüstrüman Kullanabiliyorum ve Vokal Yapabiliyorum ... İşte bu Günlere böyle Geldik ...

Sevdiğim Kişiler

Matrix1536 = Mütevazi Birisidir ... Zorda Kalınca Yardımı Eksik Etmez ...
Alpereks = Aga Dedikleri Şeyin Yönetim Kurulunda Bulunan Kişidir ... Msnden yazdığınızda %75 Meşgul olur ... Oda Genel anlamda Metal Dinler ...
OxNemessisOx = bu Kişinin 10 Sözünden 9 u Küfürdür ... Küfürbaz Aga Namını 3 Senedir taşır ... Old School Bir Kişidir
Bigahega = Bana Her türlü Konuda Yardım Edebilen Tek Kişidir Diyebilirim Tanısanız Sizde Seversiniz :D
(Hiimoki)Görkem = Bana Boşu Boşuna Jpko İndirtip Sonrada Oynamayan Kişi ... Karıya Kıza Düşkündür
Necr0 = Forumun 2.Kuşak yöneticisidir ... Karı Kıza En Düşkün Kişidir Ama Sadıktır İyilik Sever ...
WayTooBad = Tanıyalı Pek uzun Zaman olmadı Ama Kısa Zamanda İyi Tanıdım Sevdiğim Bir Kişilik ...
Trance4Ever = Hostçudur ... Cs 1.6 Oynar Oynatır ... Yaptıklarıyla Ön Plana Çıkmaz ... Ama Yaptıklarıyla Ön Plana Çıkartılır ... Kısacası Severim ...
Ganks = KoPanel Yapardı Eskiden Şimdi Yapıyormu Bilmiyorum Ama ... Onuda Tanırım Eskiden Beri Oda Old School bir Aga ...
Snayper = Beşiktaşlıdır Benim Gibi ... Sinirlidir ...
Longhorn = Yazın Sabahın Köründe Msn de Olan Ama tüm Günü Uyumakla Geçiren Agadır ... Gececi Aga Diyebiliriz ...
XReturns = Kısa Zamanda Çabuk yükselen Kişidir ... Cüceloper Oldugunda Hergün Selam Veren Adam Yönetici oldugunda Selam Vermez Kanısı Oluşturan Kişidir ...
1Turk = Eskiden Beir Tanırım İyi bir İnsan ...
JustPlay = Ulan Senin Burda Karşıma Çıkıcağın hiç Aklıma Gelmezdi ... Benim Asistanımdır ... Yardımcımdır ...
Fresky = Forumun Photoshop İşleriyle İlgilenen Agadır ... Visual Basicde bilir ...
Jrsmoke = Online Oyun Agası
Excalibur = 1098 Serverlarda Acayip Öne Çıkan Agadır ... Önemi Zor günlerde Bilinir ... Basketbol Sever ...
Trayhoper = Bana Visual Basic Öğretmeye Çalışan Kişiydi ... Severim ... Msnde Gülme Smileyini Eksik Etmez ...
BlackFukka4Ever = Bir Öss yi Kaznamayan Kişidir ... Zencilerden Hoşlanır ...
Sax0 = Mesut ... Zor Günlerimde Benle Muhabbet Eden Aga ... Fantazi Agasıdır ...
Amfetamin = 1299 Serverlara Şuan giriyorsanız Bu Adama Dua edin ...
CeNo Tr = Çok Severim ... Eskiden Çok İyi Bir Private Server Kişisiydi ...
Ahmet = Eski Ko-Cucede Uygunsuz Resimleri Yayınlanan Aga ...
Goodfucker = Uzun Zamandır görünmüyor Ne Alemde bilmiyorum :D

Konu 8 Haziran 2021 da Tamamen güncellenmiştir ...

Son düzenleme:
Cevap: Ben BurningHeart

Senelerdir tanıdığım müzik konusunda baya bilgili olan bi agadır. Kendilerine çok güvenir kardeşimden farksız görmem. Yani iyi bi agadır:D Tekrar memnun oldum Emre :)

Memnun Oldum emre (: Müzik Hakkında bilgisi Olan Çok nadir aga'lardan Biridir Şuanki Müzik Bilgimin %70'ini Ondan almışımdır :-::-:

Son düzenleme:

fantazi agasi olmaktan mutlu oldum aga hö :D

börning :D
Baya oldu heralde tanışaLı :D Kadıköyde Oturmasına Rağmen Beşiktaşlıdır . Her defasında söyler .
bana bi müzik öner de tmm :D 5 saat kesintisiz konuşursunuz :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tam 17 Sene Önce İstanbulun Kadıköy İlçesinde Doğmuş Bir Kişiyim
Aa ne tesadüf aynısı benim için de geçerli :D Gerçi ben gsli olsam da bu kadıköyde doğan fenerli yok mudur diye şüphelenmeye engel olmuyor olamıyor falan filan..
Memnun oldum tabii

Geri
Üst Alt