Ben BySnaqe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BySnaqe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

BySnaqe

Member
May
945
10
[Genel]

Merhaba benim adım Arda OKUK .. İstanbulda yaşıyorum Sivaslıyım
yaşım 13 bazı arkadaşlar beni önemsemiyor ama olabilir akıl yaşta değil baştadır

[Sevdiğim sevmediğim yediğim yemediğim şeyler]

Bisiklet Sürmeyi
Bilgisayar başında saatler geçirmeyi
Kız arkadaşımla dolaşmayı
Yemek yemeği
Ivır zıvır yemeği

Severim

Sevmediğim birşeyi yemeği
Zorlanmayı

Sevmem

Genellikle evdeyimdir dışarı çıkmam arkadaşlarım çağırır ama hep evdeyimdir..Derslerime çalışmadıgım halde başarılıyımdır birşey yapamıyorsam dewamlı yapmaya çalışırım yapmadan bırakmam bıraktıranlarada karşı çıkarım bir işi aldımmı elime bitirmeden teslim etmem
genellikle kodlama yaparım quest yazarım database ile uğraşırım arada bi counter pwp felanda oynarım bazı günler boş boş oturdugumu bıle hatırlarım bılgısayarda neyse bu kadar pc ile ilgili konu yeter ailemden bahsedeyim size...

Annem sivaslı babam ise eski şehirliydi ne yazıkkı akciğer kanserınden kaybettıkk ama hayat dewam ediyor... annem çok baskıcıdır en ufak bırşeyde birşeyler yapmaz ama onları toplar toplar en sonunda bir patlama olur :D kacıcak yer ararırım

benim hayatım böyle işte arkadaşlar..

Son düzenleme:
Cevap: Ben BySnaqe

Başın saolsun üzüldüm. Bu arada ben de Can.

önceLikle başın sağoLsun... baba'lar çok önemlidir... hayatımızın en önemli parçalarından biridir.. bence sen bu genç yaşında knight ile ilgilenmeyi bırakmalısın... ben şuan 18 yaşındayım.. lanet ediyorum bu knight'a başladığım güne.. seninde bu duruma düşmeni istemem. dışarda çok güzel bir hayat bizleri bekliyor ama biz towndan çıkamıyoruz :D bence biraz daha düşünmeli bu genç yaşında kendini derslerine vermelisin.. Anne'ne zorluk çıkarmamalısın... Çünkü heryerde ve herzaman bize yol gösteren bir kişiyi kaybetmişsin... yeniden başın sağolsun..

başın sağolsun seni tanıdıgıma memnun oldum

basın sagolsun allah rahmet eglesin dangefordaqqer adlı arkadasıma katılıyorum dısarda hayatını yasa

Aynı Benim Hayatım Gibi ,

Derslerime Çalışmam Ama Başarılı Olurum .. Tek Farkımız Snn Baban Hayatta Değil Ama Bnmde Babam Yanımda değil Annm ile babam ayrı :(

Seninle benım hayatım ayni bende babamı kaybettım annemde senin annen gibi davranıyor. :( Nedıyeyım hayat devam edıyor.. Başın sagolsun.

Memnun Oldum aRDa Bende Burhan.Başın SağOlsun.Üzüldümhö

Cok duygulandim .. Ama hayat zor İŞte napacan... Sen kafani rahat tut yeter gerİsİ arkadan gelİr sate

baban içn üzüldüm basın saolsun senit tanıdıma m.o bu arada bnmde adım arda :^^:
aynı yasdayız sanırım :D

Başın sağolsun, ne diyelim.. Allah rahmet eylesin.. Benimde annem babam ile ayrıldı taa ben 3.5 - 4 yaşındayken bana babaannem baktı 7 yaşıma kadar sonra babam başka biri ile tekrar evlendi.. :(:(:(:(

Hayat Her Zaman İyi Yüzünü Göstermiyor İşte Kader... Memnun Oldum

Geri
Üst Alt