Ben Craxer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan craxer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

craxer

Mr.K!LLFuN
Mar
249
2
Selamlar

Ben İsmail Duymaz. 05.06.1993 doğumluyum . Almanya da doğdum . Doğumumdan 8 ay sonra Türkiye ye zorunlu dönüş yapmışız . İlk önce İstanbul oradan Antalya oradan da Konya ya geldik . 10 yıldır Konya / Beyşehir deyim .
Lise 3 e geçtim . Ticaret Meslek lisesi Anadolu bölümünde okuyorum .

Hobilerim
Bilgisayar En başta :o Tatil yapmak xD , Format çekmek ( Nerdeyse her hafta format atar(dım) .Bir kaç aydır bu sure 2-3 hafta arsına çıktı xD ) . Hayvanları severim . Balık tutmak , Av ile iligili akla ne gelirse onu severim :D . . . vesaire ...

Fobilerim
Yok denecek kadar az . yazamaya gerek yok .

Knight ile nasıl tanıştım

Takıldıgım bir cafe vardı ( 11 - 12 yaşlarındaydım ) Cafe sahibi yeni bir oyun buldum gelin bakın dedi . bidip baktık . benden hariç herkes berbatmış diyip geri çekildi . Bende dedim bir oynayayım zararı çıkmaz . ( bu arada server myko ) Oyuna girdik (Mage). Adam 1 lvl de beni skill açtırmaya götürmüştü hiç unutmam . orada 10 lvl ol öle gel anlamında ingilizce birşeyler vardı :D neyse oyuna başlamamdan 1 hafta geçti , Oyun berbatmış diyen bütün arkadaşlarım oyuna başladı . Şuanda onlar halen oynuyor bagımlı oldular .:icon_eek:

Forum ile tanışmam

Yeni server arama çabaları beni frmtrye sürüklemişti . Oradan bu forumu öğrendim buraya geldim . Üyelik tarihine Bakmayın forumu uzun zamandır biliyorum fakat knight ile olan ilişkimi bitirmiştim tekrar başlatmam ile geldim foruma .

İşte ben böleyim :^^:

Geri
Üst Alt