Maeglin
<b><font color="red">AmelE4EveR</font></b>
- May
- 281
- 4
İyi günler, ilk başta başlığı açarken çok düşündüm; "Açsam mı açmasam mı.. Açmayayım, zaten siteye pek girmiyorum. Yok yok, açayım, belki tanımak isteyenler çıkabilir.. Aa bak tren.." gibi diyaloglarla karşılaştım.. Sonuç olarak ilhamla açasım geldi..
Öncelikle, adım Burak Kaan.. Soyadıma gerek yok sanırım
Yaşım 15, Denizli Özel Servergazi Lisesi (YDEGL - Yabancı Dille Eğitim Gören Lise - değişik bir lise türü
Kısaca, Anadolu Lisesi'nin Özel versiyonu diyelim, ama MEB'de bu kısaltma ile geçiyor..) Lise 2. sınıf öğrencisiyim.
Ko-Cuce'nin ilk açıldığı dönemlerde çok takılmıştım ama mesaj atmayı pek sevmem, daha sonra tatil sayesinde yavaştan elimi ayağımı çektim.
Sitenin adminlerinin bir çoğunu tanırım ki Berkin'in yeri çok farklı
"Abim" diyeyim ben ona 
PvP hayatına ilk atılışım:
Tam hatırlayamıyorum ama KnightOyna olması lazım ilk tecrübem. Sonraları Trko.biz AtaKO ve kendi serverım olan DenKO ile devam ettim.. Ardından genişçe dinlenme dönemi ve DreamKO - TeknoKO ve TDKO ile feci bir dönüş gerçekleştirdim..
TDKO'dan tanıdığım çok kişi oldu. Bir ara "hack" meselesi yüzünden banlandım ve bir çok kişi bana "kötü çocuk" muamelesi çekti.. Ama en çok sinir bozan ise TheBa'nın "sağ kolu" Nedim'in "edit" için yalvarması ve ben ban yedikten sonra 2 dk'da üzerime çamur atmasıydı.. Sorun değil, zaten "sanal alem, yalan alem"
Ne biliyorsun sen ? :
Berkin gibi ballandıra ballandıra anlatmayacağım, kısa ve net bir şekilde halledeceğim.
Fazlası zarar
İşime yarasın da gerisi önemli değil 
Benden bu kadar, haydi selametle
(L) Berkin, (L) Berkay
Öncelikle, adım Burak Kaan.. Soyadıma gerek yok sanırım
Yaşım 15, Denizli Özel Servergazi Lisesi (YDEGL - Yabancı Dille Eğitim Gören Lise - değişik bir lise türü
Ko-Cuce'nin ilk açıldığı dönemlerde çok takılmıştım ama mesaj atmayı pek sevmem, daha sonra tatil sayesinde yavaştan elimi ayağımı çektim.
Sitenin adminlerinin bir çoğunu tanırım ki Berkin'in yeri çok farklı
PvP hayatına ilk atılışım:
Tam hatırlayamıyorum ama KnightOyna olması lazım ilk tecrübem. Sonraları Trko.biz AtaKO ve kendi serverım olan DenKO ile devam ettim.. Ardından genişçe dinlenme dönemi ve DreamKO - TeknoKO ve TDKO ile feci bir dönüş gerçekleştirdim..
TDKO'dan tanıdığım çok kişi oldu. Bir ara "hack" meselesi yüzünden banlandım ve bir çok kişi bana "kötü çocuk" muamelesi çekti.. Ama en çok sinir bozan ise TheBa'nın "sağ kolu" Nedim'in "edit" için yalvarması ve ben ban yedikten sonra 2 dk'da üzerime çamur atmasıydı.. Sorun değil, zaten "sanal alem, yalan alem"
Ne biliyorsun sen ? :
Berkin gibi ballandıra ballandıra anlatmayacağım, kısa ve net bir şekilde halledeceğim.
- PHP
- ASP / ASP.NET (C#)
- HTML / XHTML / XML / AJAX
- C#
Fazlası zarar
Benden bu kadar, haydi selametle
(L) Berkin, (L) Berkay
Son düzenleme: