Ben mjsamet (Pv. Server maceram)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mjsamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ben mjsamet (Pv. Server maceram)

4 senedir oynuyorum daha charım sapasağlm duruyor ama sıktı oserver yenisi açıldı orda kasmaya başladım eski adı ile pathos(ipigix die bilinir) orda ve xgenon(bunda isminde buyuk G olan server) oynadım oynadığım charların nickleri:

_DeMoN_K_
_DeMoN_Z_
soryy
Stormie
şimdide Mitsunari(japonca kanji ile)

belkim tanıyanlar vardır ^^

msn fılan warsa verırmsın serverda yardım lazımda ozellıkle patchlerle ılqılı ;)

Samet Baba Derim Kendisine Hep :)
Baba Yolun Acık Olsun Başarıların Devamını Dilerim ;)
TeknodreamKODA DA AZ Oynamadım :) Ilk acıldıgından Beri Vardım Hemen hemen :)
SAYGILAR : Atakan :D

bende trko.biz oynuyordum nickim CaniIsBack idi 80k np vardı :D hatta o zamanlar bana koxper okcu derlerdi ama koxp ney falan anlamazdım.. sürekli gm ler beni banlardı bende frmtr de alpere kosardım :D oda bir keresinde dedi yakında bir scripct hazırliycam caniisback banlanırsa banını aç diye :D
ne zaman banlarsam matrix saolsun sucsuz oldugumu anlardı acardı.. :) Cok güzel günlerdi tanıstıgıma memnun oldum bu arada..

Maşallah :D Sanal Alemde Ve Real Hayata Başarılar Kardeşim

proxy sorunu olmasa.. ayrıca yine sebepsiz yere toplu bana maruz kalabiliriz :D

ben ban yememiştim devam ediyordum genellikle arkım +8 md bile yapmıştık ama char hacklendi emaili bile değişti belki support aracılığı ile alırdım ama uğraşmadım bu arada japko yine uskodan önde bi versionda geçsek mi ne:)

ben ban yememiştim devam ediyordum genellikle arkım +8 md bile yapmıştık ama char hacklendi emaili bile değişti belki support aracılığı ile alırdım ama uğraşmadım bu arada japko yine uskodan önde bi versionda geçsek mi ne:)

ah şu öss olmasa.. :D

msn fılan warsa verırmsın serverda yardım lazımda ozellıkle patchlerle ılqılı ;)

özelden ulaş yardımcı olurum

bu arada mjsametcim henüz yeni version gelmedi sadece yeni valkyrieler geldi yeni çağı 4 gözle bekliyoruz bizde ^^

beta server filan açılcaktı videolar filan koymuşlardı çok zaman önce bakmıştım hatta tam emin değilim şirketmi ne değişmiş eski japkodaki acc ları aktarabiliyorduk filan onlar sadece o 4 yeni itemin reklamımıydı benim baktığım site adresinde mgame de yazıyordu konu japkoya döndü gibi:D

beta server filan açılcaktı videolar filan koymuşlardı çok zaman önce bakmıştım hatta tam emin değilim şirketmi ne değişmiş eski japkodaki acc ları aktarabiliyorduk filan onlar sadece o 4 yeni itemin reklamımıydı benim baktığım site adresinde mgame de yazıyordu konu japkoya döndü gibi:D

GonzoRosso firması tamamiyle elini eteğini çekti oyun şu anda komple Mgame Japan Corp. a ait yani korede ne olursa direk bize aktarma ve beta onun içindi serverlar arası savaş felan çıktı şu sıralar serverlar birleşti 3 servera düştü ve yeni server açıldı serverlar arası savaş durduruldu çünkü yeni server olduğu için yakında açılacak yani güzel günler bizi beklior :D

GonzoRosso firması tamamiyle elini eteğini çekti oyun şu anda komple Mgame Japan Corp. a ait yani korede ne olursa direk bize aktarma ve beta onun içindi serverlar arası savaş felan çıktı şu sıralar serverlar birleşti 3 servera düştü ve yeni server açıldı serverlar arası savaş durduruldu çünkü yeni server olduğu için yakında açılacak yani güzel günler bizi beklior :D

itemı olana beklıo :D:D kısısel sayfaya baq yazdım bısıler ordan konusalım hö

hö Sen benden sonra gelmişin pw serverlara :D
Ben seni epey eski bilirdim ... :)
Memnun OLdum , Bende Ganks
:D

Hep Mutlu ve Başarılı Olman Dileğiyle...

ah samet ah :D ne güzel günlerimizdi onlar be tdko :D yalnız bi kralmı ne wardı server sahibi o adama bitiodm bilader :D bi hikaye yazıo bi hikaye yok bowl orcların elinde kahraman humanlar geldi bilmem ne yaptı xD çoook güzel olmuş

trko.biz de gm olarak görev yapmıştım buaralar admin değiştimi acaba :D benim zamanımda özkan vardı bi tek :S

Hayatında herşey gönlünce olsun samet :)

Geri
Üst Alt