- May
- 329
- 5
Selam,
Adım Yağız YENİAY.22/07/1993 İstanbul - Bahçelievler doğumluyum.Ailemin turizm işlerinden dolayı Antalya'da yaşıyorum..Manavgat Anadolu Lisesi'nde 10. sınıf sayısal bölüm okuyorum.Yabancı dil olarak sadece İngilizce biliyorum.Başta karşı cins olmak üzere
basketbol, yelken surfu, bilgisayar, müzik hobilerim...Nickimden de anlaşılacağı gibi trance türü müzik dinlerim.Yeri gelince gülerim yeri gelince de sert olurum.Ters bi anımda hiç dokunmanızı tavsiye etmem
. 1.88 boyundayım, 80 kgyim...Lisanslı basketbol oyuncusuyum...
İleride yazılım mühendisi olmak istiyorum.(Bi de Berkinle cafe açma hesaplarımız / planlarımız var allah korusun ilerde işsiz kalırsak
).Günümün büyük zamanı pc başında geçiyo.Forum ile ilgileniyorum, program kodluyorum veya Counter Strike 1.6 oynuyorum...Bu aralar ekran kartı aldım ve single player oyunlara döneceğim...
(Sonunda).Özgeçmiş isteyenler pm veya msn yoluyla ulaşsınlar 
Başka sorularınız varsa ..
Programlama dilleri olarak :
•Delphi
•PHP
•MsSQL / MySQL(yeniyim bunda
)
bu dilleri kodlayabiliyorum.Anlayabildiğim başka dilleri sıralamıcam, zaten bir kaç dil bilen ve ingilizce bilen bir programcı çoğu dili anlar
.
Adım Yağız YENİAY.22/07/1993 İstanbul - Bahçelievler doğumluyum.Ailemin turizm işlerinden dolayı Antalya'da yaşıyorum..Manavgat Anadolu Lisesi'nde 10. sınıf sayısal bölüm okuyorum.Yabancı dil olarak sadece İngilizce biliyorum.Başta karşı cins olmak üzere
İleride yazılım mühendisi olmak istiyorum.(Bi de Berkinle cafe açma hesaplarımız / planlarımız var allah korusun ilerde işsiz kalırsak
Başka sorularınız varsa ..
Programlama dilleri olarak :
•Delphi
•PHP
•MsSQL / MySQL(yeniyim bunda
bu dilleri kodlayabiliyorum.Anlayabildiğim başka dilleri sıralamıcam, zaten bir kaç dil bilen ve ingilizce bilen bir programcı çoğu dili anlar
Son düzenleme: