Ben trance4ever

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Eleskovic

Emektar Üye
Emektar
May
329
5
Selam,

Adım Yağız YENİAY.22/07/1993 İstanbul - Bahçelievler doğumluyum.Ailemin turizm işlerinden dolayı Antalya'da yaşıyorum..Manavgat Anadolu Lisesi'nde 10. sınıf sayısal bölüm okuyorum.Yabancı dil olarak sadece İngilizce biliyorum.Başta karşı cins olmak üzere :D
basketbol, yelken surfu, bilgisayar, müzik hobilerim...Nickimden de anlaşılacağı gibi trance türü müzik dinlerim.Yeri gelince gülerim yeri gelince de sert olurum.Ters bi anımda hiç dokunmanızı tavsiye etmem :D. 1.88 boyundayım, 80 kgyim...Lisanslı basketbol oyuncusuyum...

İleride yazılım mühendisi olmak istiyorum.(Bi de Berkinle cafe açma hesaplarımız / planlarımız var allah korusun ilerde işsiz kalırsak :D).Günümün büyük zamanı pc başında geçiyo.Forum ile ilgileniyorum, program kodluyorum veya Counter Strike 1.6 oynuyorum...Bu aralar ekran kartı aldım ve single player oyunlara döneceğim...:D(Sonunda).Özgeçmiş isteyenler pm veya msn yoluyla ulaşsınlar :D
Başka sorularınız varsa .. :p
Programlama dilleri olarak :
•Delphi
•PHP
•MsSQL / MySQL(yeniyim bunda :D)
bu dilleri kodlayabiliyorum.Anlayabildiğim başka dilleri sıralamıcam, zaten bir kaç dil bilen ve ingilizce bilen bir programcı çoğu dili anlar :).

Son düzenleme:
Cevap: Ben trance4ever

az daha bahset kendinden bune şimdi gıdım tanıyamadım seni:D

samete katılıyorum .. bak ben o kazağı nereden aldığını unuttum :o:

m.o yağız bu arada kafe açma işi banada yatkındır yani ortak birini arıyosanız ndn olmasın :D

Geri
Üst Alt