Ben TrayhopeR

Cevap: Ben TrayhopeR

milletin burnunu bizmi indireceğiz ? adamın kimseye zararı yok bir havasınıda görmedim şahsen neyse boşa polemik :D

1 seneden fazla süredir frmtr ve burada ( çoğu frmtr deydi buraya yeni geldim ) takip ediyorum trayı ben. gizli hayranıyım :p

Hakkımda güzel şeyler yazılmış cafede okurken mutlu oldum :) Aradaşlar 14 yaşında olmam 34 yaşında konuşmamamı gerektirmez.Yani ben birşeylerin farkındayım ve bu nedenle olabildiğince uygun bir dille anlatmaya çalışıyorum.

Havada olma konusunada gelince tabiki insan biryerlere gelince ister istemez bir taraflar kendiliğinden kalkıyor :D Bu benim elimde olan birşey değil.Birde şöyle birşey var ben tiyatro eğitimi aldığımdan dolayı ( bak gene yanlış anlaşılcak :D ) burada yazdıklarımı mimiksiz ve jestsiz yazıyorum.Yani burada yazdıklarımı beni konuşurken duymuş olsanız gerçekten böyle düşünmezdiniz.

Örnek vermek gerekirse ben : "Biraz gideyimde programlama bilgimi geliştireyim" dediğimde bu yazı forumda > Çok biliyorda yeni birşeyler öğrenmeyip,bildiklerini pekiştirmek istiyor anlamına gelir.Ama bunu yüzyüze ben konuşurken duysaydınız bunu makara anlamında,o anki ortama ayak uydurmak için söylenmiş bir şey olduğunu anlarsınız.Ben gerçekten hayal ettiğinizden farklı bir insanım.Insanmıyım zaten onuda merak ediyorum babalık testi gibi insanlık testide çıkarsalarda yaptırsak yani :)

PASAKOda tanıdım seni ii anticheat yapıorsun ama qene hile kacınırmaz oluordu nese memnun oldumD

Kod:
 Espri yapmayı ve anlamsız diyaloglar kurmayı severim

Bu Bana bişeyler Çağrıştırıyor :p
Ne cok benzer yanımız var :D Kardeşmiyiz felan :D

Kod:
 İnsanları Güldürmeyi Severim.

Tanıştığımıza memnun oldum. (MESUT)

Geri
Üst Alt