Ben ve Hobim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan By_ZooM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

By_ZooM

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
13
Web sitesi
www.horhorko.com
Genel Hobilerim Toplu anlatım yapayım :D hafta içi staj yapıyorum muhasebe ofisinde ofis boy'um :) hafta sonları ben ve ekib'imin klasiktir her hafta aynı şey ve bıkmadan tayfa 4 kişi benle birlikte herhafta mutlaka 1 kişi evini boşaltır herhafta illaki bi arkadaşda veya bizde hafta sonu parti vardır :) cuma gecesi evde bi parti yaparız kızlar falan klass :) cumartesi olur bizim ayılmamız gece fazla kaçırırız içkiyi :) ayılmamız öglen 2 3 saat 4 de kızları alıp saklı bahce cafe var Avcılar'da cumartesi 9 10'a kadar orda takılırız ortam falan gece olur bu sefer bu gece erkek matinesidir tayfa toplanır alırız eve nargilemizi içkilerimiz sınırsız :) tayfada para sıkıntısı olmaz istedigimiz içki bizimdir balkonda mangalımızı yakarız nargilemiz içkimiz vsvs
oldu sana pazar. Pazar günü bizim avcılar'da bi Club vardır *** Club bilmeyen yoktur 500 kişi kapasitesi vardır herneyse pazar günü full time ordayız gelen olursa bekleriz :) dam'ınız bizden
tabi club ortamını blirsiniz patla yani içerde eğlenip kızları eğlendiririz anlarsınız :hıh::^^: işte sonra herkez bitkin halde olur bizim tayfa okula bende işe giderim eşşek gibi bu masal burda biter :D işte böyle bi yaşam tarzım var vede şöyle güzel yanımız var bütün tayfanın yazlığı gümüşyaka silivride yazın bizim yazlık havuzlu falan araba cart curt yazın daha eğlenceli olur :) selametle.. Son. Hafta sonları vazgeçilmezdir asla iptal olmaz. Bilgisayarda Genellikle Face Msn PvP işlerini bıraktım nerdeyse hayatı yaşıyorum sizleri sevdiğimden burdaym ben http://www.facebook.com/anilyilmaz92

Geri
Üst Alt