Genel Hobilerim Toplu anlatım yapayım
hafta içi staj yapıyorum muhasebe ofisinde ofis boy'um
hafta sonları ben ve ekib'imin klasiktir her hafta aynı şey ve bıkmadan tayfa 4 kişi benle birlikte herhafta mutlaka 1 kişi evini boşaltır herhafta illaki bi arkadaşda veya bizde hafta sonu parti vardır
cuma gecesi evde bi parti yaparız kızlar falan klass
cumartesi olur bizim ayılmamız gece fazla kaçırırız içkiyi
ayılmamız öglen 2 3 saat 4 de kızları alıp saklı bahce cafe var Avcılar'da cumartesi 9 10'a kadar orda takılırız ortam falan gece olur bu sefer bu gece erkek matinesidir tayfa toplanır alırız eve nargilemizi içkilerimiz sınırsız
tayfada para sıkıntısı olmaz istedigimiz içki bizimdir balkonda mangalımızı yakarız nargilemiz içkimiz vsvs
oldu sana pazar. Pazar günü bizim avcılar'da bi Club vardır *** Club bilmeyen yoktur 500 kişi kapasitesi vardır herneyse pazar günü full time ordayız gelen olursa bekleriz
dam'ınız bizden
tabi club ortamını blirsiniz patla yani içerde eğlenip kızları eğlendiririz anlarsınız :hıh::^^: işte sonra herkez bitkin halde olur bizim tayfa okula bende işe giderim eşşek gibi bu masal burda biter
işte böyle bi yaşam tarzım var vede şöyle güzel yanımız var bütün tayfanın yazlığı gümüşyaka silivride yazın bizim yazlık havuzlu falan araba cart curt yazın daha eğlenceli olur
selametle.. Son. Hafta sonları vazgeçilmezdir asla iptal olmaz. Bilgisayarda Genellikle Face Msn PvP işlerini bıraktım nerdeyse hayatı yaşıyorum sizleri sevdiğimden burdaym ben http://www.facebook.com/anilyilmaz92
oldu sana pazar. Pazar günü bizim avcılar'da bi Club vardır *** Club bilmeyen yoktur 500 kişi kapasitesi vardır herneyse pazar günü full time ordayız gelen olursa bekleriz
tabi club ortamını blirsiniz patla yani içerde eğlenip kızları eğlendiririz anlarsınız :hıh::^^: işte sonra herkez bitkin halde olur bizim tayfa okula bende işe giderim eşşek gibi bu masal burda biter