-S.a Beta sürümündeki özelliklerimiz şunlar:
-Her Levele göre ayarlanabilir. (Örneğin ; 47,59,60,62,70...)
-EBENEZER ile EXE arasında özel bi iletişim vardır... (version vb bulunamaz zaten)
-Exe Lisanslı program ile packlenmiştir.(Piyasada bulunan tüm unpack programlarıyla deneyin unpack edemezsiniz. Manuel unpack zaten olmaz.)
-Hackshield aktif edilmiştir. (Memory Lock)
-Dışarıdan herhangi bir program exe'ye dahil edilemez kesinlikle.
-Exede virüs yoktur.
-TRADE açıktır. Dupe yapılamaz. (sınırsız trade hakkı verilmiştir.)
-CZ,Ardream,Bifrost VB Yerlerde ölünce Death Notice geçmektedir.
-Dosya koruma sistemi vardır.(TBL vb)
-Server files'lar saldırı almaz.
-Lisans Sistemi (Exe'ler Serverlara aittir. Server files'lar çalınsa bile,Belirlenen IP'ye yönlenecektir)
-Exe Pack yüzünden virüs olarak görünebilir.(Betadan sonra düzeltmeye çalışıcam) (fakat kaspersky 2021 ile tarattım, virüs vb bulmadı.)
Aklıma gelmeyen 3-5 özellik daha. Yakında satışa sunucam , fikirlerinizi bekliyorum ^^
-Her Levele göre ayarlanabilir. (Örneğin ; 47,59,60,62,70...)
-EBENEZER ile EXE arasında özel bi iletişim vardır... (version vb bulunamaz zaten)
-Exe Lisanslı program ile packlenmiştir.(Piyasada bulunan tüm unpack programlarıyla deneyin unpack edemezsiniz. Manuel unpack zaten olmaz.)
-Hackshield aktif edilmiştir. (Memory Lock)
-Dışarıdan herhangi bir program exe'ye dahil edilemez kesinlikle.
-Exede virüs yoktur.
-TRADE açıktır. Dupe yapılamaz. (sınırsız trade hakkı verilmiştir.)
-CZ,Ardream,Bifrost VB Yerlerde ölünce Death Notice geçmektedir.
-Dosya koruma sistemi vardır.(TBL vb)
-Server files'lar saldırı almaz.
-Lisans Sistemi (Exe'ler Serverlara aittir. Server files'lar çalınsa bile,Belirlenen IP'ye yönlenecektir)
-Exe Pack yüzünden virüs olarak görünebilir.(Betadan sonra düzeltmeye çalışıcam) (fakat kaspersky 2021 ile tarattım, virüs vb bulmadı.)
Aklıma gelmeyen 3-5 özellik daha. Yakında satışa sunucam , fikirlerinizi bekliyorum ^^
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!