MYKO BETA BİTTİ. MİRANKO 14 AĞUSTOS 18:00 'da AÇILIYOR

OYUN İÇİNDE GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ EVENT HANGİSİDİR ?

• Deathmatch

Kullanılan: 3 42.9%
  • 1Vs1

Kullanılan: 1 14.3%
  • Kartopu Savaşı

Kullanılan: 3 42.9%
  • juraid mountain(60+)

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Konu Yazar

sanane259

Member
Tem
41
0
Merhaba Şövalyeler

Bu Serüvende İlk Sunucu İsmimiz Oyunumuzun İsmi Olan Miranko Olarak, Ekibimiz ve Size Sunduğumuz Oylamalar Sonucunda Karar Kıldık.
Güvenlik Şirketimiz Her Türlü Desteği Sunmaktadır.

Miranko OYUN EKİBİ

Beta Durum: 14 Ağustos 00:00 Kapanmıştır.

Official Durum: 14 Ağustos 2021 - 18:00

Facebook Davetiye Etkinliğini Kaçırmayınız.

PANEL: http://95.173.169.47/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Miranko/350787881735313
CLİENT DOWNLOAD:http://dosya.co/a8rwx9x6k827/Miranko.rar.html

1- Level Sınır
Lvl Sınırı MiranKO' da 70 Lvl ' dir

2-Middle / Low / High class upgrade sistemi
Paper Kıyafetler, Fpler, Middle Class- Low Class İtemleriniz İçin High Değerinde Buss Harcamak Zahmetli ve Masraflıdır. MironKO'da Paper Kıyafetlerinizi Low Class, Fplerinizi Middle Class Upgrade Kağıdı İle Sorunsuzca ve Orjinal MYKO Oranlarıyla Basabilirsiniz..

3-Chaotic Generator
Maradonda Bulunur ve Orginal Bi-Frost Fragment Kırdırma Yeridir.

4- Power Up Store
Oyun Kredisi İle Oyun İçerisinden Alış Veriş Yapmanız İçin Açılmış Mağazadır.

5- Knight Cash Kırdırma ve Premium
Oyun İçerisinden, Maradon Bankasının Yanından Kırdırabilirsiniz.
Premiumu da Burda Kırdırabilirsiniz. MiranKO' da Orjinal Premium ve KC Sistemi.

6- Bi-Frost
Haftada 1 Gün Cz ye Bi-Frost Taşı Düşer ve Bu Taşı Keserek Bi-Frost Bölgesine Geçiş Hakkı Kazanırsınız. Bu Bölgede Fragment Kasabilir ve Bu Fragmentleri Maradon Chaotic Generator Aracılığı İle Kırdırabilirsiniz.
Sadece MYKO' ya Has İtem Atmaktadır.
Yarım Saat Sonra Bi-Frost Taşı Yeniden Doğarak İçeri Karşı Irkın da Girme Fırsatı Doğar. MiranKO' da Orginal Bi-Frost Keyfini Yaşayabileceksiniz.

7- Border Defense War
Border Savaşı Başlar Başlamaz, Işınlanacaksınız. Savaşın Başlaması İçin Her Irktan En Az 8 Kişinin Kayıt Yaptırması Gerekmektedir. Eğer Giriş İçin Yeterli Sayıda Oyuncu Kayıt Yaptırmadıysa, Bu Evente Işınlanmayacak ve Event Başlamayacaktır.

Giriş Yaptıktan Sonra Aynı Irktan 7 Kişiyle Takım Oluşturacaksınız.
Her Takım 35 Dakika İçinde Karşı Irkın Kristal Anıtını ve Merkezde Bulunan Kristal Anıtı Yok Etmeye Çalışırken Bir Yandan da Kendi Anıtlarını Korumayla Görevlidir.

Eğer Her İki Takımda Kristal Anıtları Yok Etmeyi Başaramazsa, En Çok Sayıda Kişiyi Öldüren Takım Bu Eventi Kazanacaktır.

BDW SAATLERİ : 22:00 10:00 16:00

UPGRADE ORANLARI:

High Class Upgrade Oranları

+1 %100
+2 %100
+3 %100
+4 %70
+5 %40
+6 %20
+7 %10 (20 Ağustos'a kadar kapalıdır)
+8 %3 (27 Ağustos'a kadar kapalıdır)

Trina Upgrade Oranları [ High Class ]

+1 %100
+2 %100
+3 %100
+4 %90
+5 %70
+6 %30
+7 %13 (20 Ağustos'a kadar kapalıdır)
+8 %5 (27 Ağustos'a kadar kapalıdır)

SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ.
İYİ EĞLENCELER.
MİRANKO EKİBİ...

Son düzenleme:
serverla ilgili bilgi vermek yerine çok gereksiz bilgiler verilmiş, şuan bifrostun ne olduğunu, pvp serverlarda nasıl işlediğini bilmeyen zaten pvp serverda oynamaz, chaotic generatorun yerini bilmeyen olduğunu sanmıyorum,

bunlar yerine sc var mı, başlangıç itemi var mı, sınırsız pot var mı gibi serverdan servera değişiklik gösteren özellikleri yazmanız daha mantıklı olurdu, kötü bi konu olduğunu baştan söylim

G
serverla ilgili bilgi vermek yerine çok gereksiz bilgiler verilmiş, şuan bifrostun ne olduğunu, pvp serverlarda nasıl işlediğini bilmeyen zaten pvp serverda oynamaz, chaotic generatorun yerini bilmeyen olduğunu sanmıyorum,

bunlar yerine sc var mı, başlangıç itemi var mı, sınırsız pot var mı gibi serverdan servera değişiklik gösteren özellikleri yazmanız daha mantıklı olurdu, kötü bi konu olduğunu baştan söylim

Merhabalar. Gerekli açıklamalar Facebook sayfamızda yapılmıştır. Uyarınız için teşekkür eder,İyi günler dilerim

Arkadaş girdik serverına dedik bakalım nedir ne değildir zaten userda gelmedi pek.Hadi onu geçtim yine kasıyorduk ediyorduk da gittiniz breth town da önce LOBO sonra TK spawn ettiniz.LOBO'nun kutusunu biz almış olmamıza rağmen yazıyorum bunu yaptığınız haksızlık ve bir myko serverda olmaması gereken bir şeydir.Tamam herkes 1 günlük zaman geçirmeye girdi servera ama bu nedir ya ayrıca upgrade rateler düşük göstermişsiniz her türlü itemı tekten direk +6 yapabiliyoruz ki +7 kapalı demenize rağmen +7 mdler vardı piyasada.Biraz daha kaliteli iş yapsaydınız şu mykolar arasında belki kendinize sizde bir yer bulabilirdiniz.Kendinize ettiniz.Bu yazıyı serverınızı kötülemek için değil kulağınıza küpe olsun diye yazıyorum.

Arkadaş girdik serverına dedik bakalım nedir ne değildir zaten userda gelmedi pek.Hadi onu geçtim yine kasıyorduk ediyorduk da gittiniz breth town da önce LOBO sonra TK spawn ettiniz.LOBO'nun kutusunu biz almış olmamıza rağmen yazıyorum bunu yaptığınız haksızlık ve bir myko serverda olmaması gereken bir şeydir.Tamam herkes 1 günlük zaman geçirmeye girdi servera ama bu nedir ya ayrıca upgrade rateler düşük göstermişsiniz her türlü itemı tekten direk +6 yapabiliyoruz ki +7 kapalı demenize rağmen +7 mdler vardı piyasada.Biraz daha kaliteli iş yapsaydınız şu mykolar arasında belki kendinize sizde bir yer bulabilirdiniz.Kendinize ettiniz.Bu yazıyı serverınızı kötülemek için değil kulağınıza küpe olsun diye yazıyorum.

Uyarınız için teşekkürler. Dün saldırı aldığımız için Luferson'a Tk gibi bosslar atıldı ve sorunlar tamamen giderildi.
Şu an lvl sınırını 60 olarak güncelledik. Userlardan gelen bilgilendirmeler sonrası server için gerekli hataları gidermeye çalışıyoruz.
+7 itemleri kaldırıp onun yerine +5 olarak güncellemeye çalışıyoruz.
İlginiz için tekrar teşekkür eder, İyi eğlenceler dileriz

Miranko Ekibi

Geri
Üst Alt